Ako iz nečijeg stila uvijek možemo crpiti modnu inspiraciju, onda su to Francuskinje. Po mnogima najbolje odjevene žene na svijetu majstorice su u slaganju kombinacija za baš svaku prigodu.

Galerija Bijela košulja (Zara); 29,95 eura Prugasta košulja (Mango), 39,99 eura Majica (Na-kd), 14,97 eura +1 Rebrasti top (H&M), 7,99 eura

Iako u svojoj garderobi obvezno imaju suknje i haljine, ključna su komponentna njihova stila traperice.

Kada dođe topliji dio godine, trude se što duže nositi omiljeni jeans. Traperice pritom kombiniraju uz nekoliko modnih klasika koji su uvijek nepogrešiv odabir. Dakle, ako želite uvijek imati spremne kombinacije s traperom, po uzoru na Francuskinje, u ormar dodajte ova četiri komada.

1. Bijela košulja

Bijela košulja (Zara); 29,95 eura Bijela košulja (Zara); 29,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bijela košulja osnovni je dio svake garderobe, a u kombinaciji s trapericama uvijek je pun pogodak. Ona može biti i dio laganog slojevitog odijevanja. U toplijem dijelu godine najbolji izbor su modeli od lana.

2. Prugasta košulja

Prugasta košulja (Mango), 39,99 eura Prugasta košulja (Mango), 39,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Košulja koju krasi prugasti uzorak nepogrešiv je odabir za topliji dio godine, a traperice su joj savršen par za proljetne mjesece. Prugasta košulja također odlično funkcionira sama, ali i u kombinaciji s primjerice običnom bijelom majicom.

3. Rebrasti top bez rukava

Rebrasti top (H&M), 7,99 eura Rebrasti top (H&M), 7,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jednostavne majice bez rukava napravljene od rebrastog materijala u kombinaciji s traperom spoj su koji vas nikad neće iznevjeriti. U toj kombinaciji možete krenuti u dan, a morate joj dodati samo efektni lančić i naušnice te clutch-torbicu kako bi se pretvorila u savršenu opciju za večernji izlazak.

4. Majica sa širokim izrezom

Majica (Na-kd), 14,97 eura Majica (Na-kd), 14,97 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Francuskinje su mišljenja kako je jednostavna majica dugih rukava, sa širokim izrezom oko vrata, jedan od najsvestranijih komada koji možete imati u garderobi. Ove majice svakoj kombinaciji donose dozu elegancije.

  Majica koja se nalazi u svakom ormaru: Pronašli smo 15 opcija već od šest eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradvarius, 6,99 eura Massimo Dutti, 29,95 eura +12 H&M, 9,99 eura

Odjeveni u ovih pet boja uvijek ćete izgledati baš, baš elegantno Blijedo žuti sako (H&M), 44,99 eura Hlače (Zara), 59,95 eura Haljina (Mango), 39,99 eura +2 Džemper (C&A), 19,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju