Svega devet dana dijeli nas do dana zaljubljenih. I dok je nekima to klišej i samo ga žele zaboraviti, drugi su već u velikim pripremama. Marija Cvitanović i Bojana Gregorić Vejzović kao dame koje Valentinovu posvećuju posebnu pažnju, savjetuju u čemu zablistati taj dan

Sinonim za crveno definitivno je Valentinovo, ova boja ljubavi ističe toplo i vatreno pa se čini sasvim logičnim odabrati odjevni komad u kojem se poželjno 'crvenjeti ' na taj poseban dan.

Crvena haljina uz kožnatu jaknu, sako ili gležnjače lako može postati kraljica dnevnog stila

>>Što je sve potrebno za seksi Valentinovo?

Glumica Bojana Gregorić Vejzović jedna je od onih koja ne planira ostati kod kuće i izbjeći Amorove strelice. Uz pomoć modne dizajnerice i stilistice Marije Cvitanović upustila se u potragu za idealnom haljinom koja uz nekoliko dodataka može carevati i dnevnom kombinacijom.

A u svojoj kolekciji brenda MARKA, Marija je posebno mjesto ustupila trendi krojevima haljina u crvenoj boji, za koje ističe kako ne moraju nužno biti rezervirane samo za izlazak na romantičnu večeru.

Poznata stilistica otkrila nam je nekoliko trikova kako crvenu toaletu nositi tijekom dana.

1.
Odlučite li se za kroj haljine koji naglašava siluetu, seksepil koji je inače rezerviran za večeru ublažite crnom vesticom ili blejzerom.

2.
Crvenu ležernu haljinu tuniku nosite u kombinaciji sa kožnatom jaknom i popularnim gležnjačama.

3.
Odaberete li ženstveni kroj haljine sa popularnim prorezima uz crne grilonke i sako ona će postati miljenica poslovnog stila.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju