Temperature koje prelaze 20 stupnjeva nagovješćuju kako je vrijeme da se pripremite za proljetnu, odnosno ljetnu modu. Poznate ljepotice poput Reese Witherspoon već su odabrale svoje kratke komade koji nas neodoljivo podsjećaju na lude sedamdesete

Sezona toplog vremena ove nam je godine donijela mnoštvo modne igre koja počinje s bojama i uzorcima, a završava na trendi krojevima koji podsjećaju na prošlost, točnije lude sedamdesete.

>> 3 stajlinga s najveće svjetske glazbene špice

Jedan od komada koji je u svijetu poznatih trendseterica već pronašao svoje mjesto je kratka i slatka mini haljina zvonolikog kroja idealna za dnevni i večernji look.

>> 3 vrste trendi uzoraka za najljepšu modnu igru

Jednu takvu pronašla je i Reese Witherspoon, ljubiteljica jednostavnih kombinacija koje odišu elegancijom. Svoju je mini crnu kreaciju odabrala za večernji crveni tepih iskombiniravši uz klasične salonke i raspuštenu, novu, smeđu frizuru.

Vrlo sličan zvonoliki kroj haljinice za glazbeni festival na otvorenom odabrala je i Solange Knowles, mlađa sestra popularne pjevačice Beyonce. Žarko žuta kreacija ukrašena uzorkom limuna savršeno se uklopila uz trendi platforme i otkačenu afro-frizuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju