Charlize Theron jedna je od onih glumica koja auru glamura ostavlja rezerviranu samo za crvene tepihe dok u privatnom životu njeguje stil obične žene i majke iz susjedstva. Držeći u naručju svog sinčića prošetala je suncem okupanim ulicama Beverly Hillsa i još jednom pokazala svoju zapanjujuću ljepotu kojom i u najobičnijim izdanjima ostavlja bez daha

Neopterećena i bez pomoći dadilja koje su čest 'ukras' holivudskih majki Oskarovka Charlize Theron svakodnevno uživa u svojoj majčinskoj ulozi.

>>4 faze savršenstva Charlize Theron

Dan okupan suncem iskoristila je za šetnju sa sinčićem Jacksonom koji s tek navršenih godinu dana još nije napravio prve korake pa uživa u sigurnom maminom naručju.

>>4 modna trika za visoke žene

A Charlize čiju je 'izvanzemaljsku' ljepotu majčinstvo dodatno oplemenilo, topli je dan iskoristila za prvu proljetnu kombinaciju koja je zamijenila zimske nezaobilazne komade tajice i traperice, te još jednom dokazala kako lijepom tijelu sve pristaje.

Jednostavnu haljinicu na prugice i sivu vestu kombinirala je uz niske žute sandale koje su se pokazale izvrsnima za lagodnu šetnju i kojima je istaknula svoje dugačke noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju