Opasno kratke kombinacije kako za javne nastupe tako i privatne prilike, postale su toliko popularne u svijetu poznatih da su prestigle i duboke dekoltee i otvorena leđa. Riječ je o krpicama koje jedva pokrivaju stražnjicu, a za koje se odlučuje sve više glumica i pjevačica

I dok scenom vladaju bodiji koji podsjećaju na donje rublje, crvenim tepihom minice i vruće hlačice koje više otkrivaju nego pokrivaju, prekratke odrezane traperice na poznatim ljepoticama gotovo svakodnevno viđamo kao odabir za šetnju gradom.

>> 5 najdubljih dekoltea koji (ne)zaslužuju Oscara

Trend polu-pokrivene stražnjice je tako zauzeo visoko mjesto na ljestvici aduta kada je riječ o otimanju medijskog prostora i prestigao zavodljive dekoltee, proreze i duboke otvore na leđima. Zvijezde su toga itekako svjesne te svaku priliku koriste za ovu vrstu promocije.

>> Golišave haljine na koje padaju domaće zvijezde

Eva Longoria i Kate Moss su tako svoje ultrakratke kombinacije već nekoliko puta prošetala crvenim tepihom, dok su stražnjice Rihanne, Lady Gage i Madonne u prvom planu na svakom njihovom nastupu.

Trend polu-pokrivene stražnjice prestigao je zavodljive dekoltee

Zvijezde poput Britney Spears, Miley Cyrus se ne odmaraju od seksepila niti u slobodno vrijeme u čemu im pomažu ultra kratke odrezane traperice.

No i Hrvatska se pridružila golišavom trendu, a njegove najvjerinije sljedbenice su Indira, pjevačica grupe Colonija te vrckava Maja Šuput.

No koliko god se moda mijenjala, elegantna haljina decentnog dekoltea, uski kombinezon i suknja tek naznačenog proreza uvijek će ostati ženstveni i zavodljivi komadi koji itekako mogu zagolicati maštu, a golišavo tijelo kao na pladnju ipak bi trebalo biti rezervirano za intimu spavaće sobe ili pak katalog donjeg rublja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju