Od kada je Harper Seven u sigurnom maminom naručju 'zakoračila' u svijet javnosti bilo je nemoguće ne obraćati pažnju na odjeću i obuću ove preslatke sada već 19 mjeseci stare djevojčice koja u svom ormaru do sada broji na desetke mini modela sandalica, balerinki i gležnjača

S roditeljima Davidom i Victorijom Beckham, Harper je s rođenjem dobila slavu te naslijedila odličan stil za koji je zaslužna njezina mama.

19 mjeseci stara Harper Seven već sada posjeduje ormar prepun dizajnerske, ali i obuće komercijalnih brendova

>>Harper Seven: Curica koja je srušila ružičasti mit

Pa tako umjesto očekivane tipične odjeće za djevojčice obojane u sve nijanse ružičaste, mama Victoria svoju miljenicu Harper Seven od prvog dana oblači u odjeću neutralnih boja uz koju spretno kombinira neizostavne minijaturne modele balerinki, sandalica i gležnjača.

>>Harper Seven: Malena curica s velikim karakterom

Dvogodišnja djevojčica tako već sada posjeduje ormar prepun dizajnerske obuće koji može konkurirati onom njezine mame, ali ipak s jednom iznimkom.

Dok je Victoria žena s pravom kolekcijom cipela s potpisom Louboutin i koja na svoje noge ne stavlja ništa osim modela s potpisom renomiranih dizajnera svojoj malenoj miljenici ipak 'priušti' cipele komercijalnog brenda poput Zare.

Uz u posljednje vrijeme neizostavne crne gležnjače iz spomenute trgovine, zavirite koje su sve cipelice grijale najpopularnije nožice na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju