Iako za pojavljivanje na pozornici bira provokativne, ultra kratke i prozirne kombinacije koje ponekad graniče s dobrim ukusom, Maja Šuput se privatno itekako voli poigrati s modnim komadima među kojima su i elegantne haljine

Iako je izjavila kako jedva čeka proljeće kako bi uskočila u omiljenu minicu elegantne haljine Maji Šuput nikako nisu strane.

>> Maja Šuput: Jedno od najelegantnijih izdanja u Zara haljini

U njezinom ormaru se tako skrivaju i kreacije Aleksandre Dojčinović, popularne dizajnerice koja je novom kolekcijom  otvorila modno događanje Fashion.hr, a na kojem se kao podrška pojavila i Maja.

>> Maja Šuput: Opasno ugrožena granica dobrog ukusa

Plavokosa pjevačica ovaj put nije odabrala glamuroznu toaletu iz Aleksandrine kolekcije već casual kombinaciju začinjenu trapericama koja nas neodoljivo podsjeća na stajling kakav njeguje njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Svilenu, brončanu bluzu nabranog dekoltea Maja je obogatila bež krznenim prslukom te debelim lančićem upečatljivog privjeska.

Iako smo Maju navikli viđati u raznim uspješnim i nešto manje uspješnim modnim odabirima vjerujemo kako bi joj za ovu prigodu haljina iz neke od Aleksandrinih kolekcija puno bolje pristajala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju