Trendovi glamuroznih haljina mijenjaju se munjevitom brzinom , no jednom kroju brojne dame već godinama ne mogu odoljeti. Među prvima ga je prošetala Jennifer Lopez koja je u zelenoj Versace haljini kroja čiji se dekolte spuštao sve do pupka potaknula pravu revoluciju koja traje i 12 godina poslije


Krojevi haljina čiji dekolte se spušta gotovo do pupka i koji gotovo ništa ne prepušta mašti jedan je od omiljenih među damama koje su vlasnice malih grudi i besprijekornog tena.

>>Bočni 'dekolte': 3 pravila protiv obješenih grudi

Prije 12 godina pravu revoluciju u haljini spomenutog kroja izazvala je Jennifer Lopez , a žene diljem svijeta ohrabrene istupom poznate Latine shvatile su prednost proreza koji podnosi sve samo ne velika poprsja.

>>Dekolte do pupka: Odvažan pothvat za najljepša tijela

Tajna ovog dekoltea koji nimalo ne graniči s vulgarnošću nego otkriva svu raskoš neprikosovenog aduta ženstvenosti leži u samoljepljivim trakama koje strateška mjesta drže pod kontrolom.

Prelijepa manekenka Irina Shayk, model Victoria's Secret rublja Alessandra Ambrosio i britanska pjevačica Jessie J za svoja pojavljivanja na crvenom tepihu odlučile su se za haljine sa snažnom dozom elegancije i seksepila i nisu pogriješile.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju