Iako je još uvijek poznata kao teen zvijezda koja je glazbom osvojila svijet Selena Gomez svakim se danom sve više transformira u zanosnu ljepoticu. Simpatična brineta je to potvrdila na snimanju novog spota u kojem se presvukla četiri puta i pokazala sve svoj čari

U stilu retro dive Selena Gomez je pozirala u bijeloj haljini s kobaltno plavim nabranim detaljima uz koju je iskombinirala sandale u istom tonu na vrlo visoku punu petu.

>> Selena Gomez u potpuno drugačijem izdanju

Druga kombinacija uključila je usku suknju visokog struka ukrašenu širokim prugastim trakama prekriženim preko grudi, začinjenu krupnim sunčanim naočalama.

>> Obuća koja ne priznaje generacijski jaz

Vrlo zavodljivi look u stili sedamdesetih bio je i šareni komplet naglašenog dekoltea uz koji su se savršeno uklopile guste, raspuštene kovrče i make up naglašenih očiju.

Kao točka na i svakako je bio retro jednodijelni kupaći kostim u žarko crvenoj boji ukrašen bogatom ogrlicom i šarenim cipelama s popularnom kitten heel potpeticom u kojem je 20 godina stara zvijezda pokazala kako su njezini dani tinejdžerske glazbene zvijezde odavno prošli, a njezino vrijeme seksepilne i talentirane žene tek sada dolazi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju