Prvog dana trodnevne američke turneje princ William i vojvotkinja Catherine nakon službenih protokolarnih dužnosti večer su rezervirali za opušteniji izlazak, točnije za Amerikancima omiljenu razonodu. Uživanje u košarkaškoj utakmici kulminiralo je susretom najpoznatijeg kraljevskog s najutjecajnijim showbussines parom

Beyonce i Jay Z imali su priliku poželjeti dobrodošlicu uglednim gostima, a najviše su pak pažnje privukle dame. Iako posve različitih životnih svjetonazora, vojvotkinju Catherine i Beyonce neminovno povezuje utjecaj koji imaju na žene diljem svijeta. Dio njega zauzima moda kao nezaobilazan ulaz kroz vrata prema enormnoj brojki obožavateljica i sljedbenica.

Za ležernu večer na američkom tlu vojvotkinja Catherine ostala je vjerna elegantnom stilu, kojemu se prilagodila i Beyonce



Pa dok vojvotkinja njeguje ženstven i elegantan stil, masama blizak zbog odabira odjeće iz svima dostupnih brendova, Beyonce kao potpuna suprotnost takvomu uživa u kombinacijama koje naglašavaju raskoš tijela, ekscentričnim spojevima nespojivog i igri s prštavim bojama.

Za večer upoznavanja i opuštenu atmosferu na američkom parketu, Catherine je ostala vjerna klasično elegantnom u kaputiću od tvida s potpisom brenda Tory Burch. Beyonce se pak prilagodila važnom susretu odabravši bijelu košulju kratkih rukava i pencil suknju pokazavši izdanje lišeno pretjeranosti.

Slične takvima, Beyonce stilove koje bi zbog odmjerenosti, jednostavnosti i elegancije zaslužile prolaz kod Catherine, izdvojili smo u fototgaleriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju