Tijekom ljeta se uvijek osjećamo slobodnije i zbog toga smo voljni eksperimentirati sa svojom kosom. Prije nego pohrlite 'pod škare' provjerite koji su to najnoviji frizerski trendovi i koje će se frizure nositi ove ljetne sezone

1. Dječačka pixie frizure (Charlize Theron)
Ova frizura vladarica je modne scene nekoliko posljednjih sezona, a ovo ljeto najmodernija je 'čista' kratka dječačka verzija. Jednostavna je za održavanje i zahtjeva samo podrezivanje svakih 6 tjedana.

2. Asimetrični 'zamah' (Scarlett Johansson)
Asimetrično podšišana s razdjeljkom na stranu i nehajno razbarušenim slojevima koji se 'opasno' približavaju jagodicama i daju ovoj dječačkoj frizuri dašak ženstvenosti.

Lob, frizura dulja od klasičnog boba, iznimno je popularna ove sezone, pogotovo u verziji s valovima koji započinju kod brade.

3. Bob s razbarušenim vrhovima (Jessica Alba)
Vrhovi na pramenovima kose iste dužine izvlače se prema van kako bi se standardnom bobu dalo živosti.

4. Valoviti lob (Sophia Bush)
Frizura dulja od klasičnog boba iznimno je popularna ove sezone, pogotovo u verziji s valovima koji započinju kod brade.

5. 'Zapuštene' šiške (Suki Waterhouse)
Žene koje već imaju šiške ovo ljeto ne trebaju brinuti oko njihovog održavanja. Ovo ljeto nose se 'zapuštene' tj. nepodrezane šiške koje će sjajno izgledati na plaži u kombinaciji s razdjeljkom na sredinu i dugom valovitom kosom.

6. Stanjena ravna kosa (Olivia Munn)
Ljubiteljice duge ravne kose također su došle na svoje. Stanjivanjem pramenova uz lice dobit ćete na živosti, ali i dalje zadržati strogi 'pad' kose.

Asimetrično podšišana kratka kosa s razdjeljkom na stranu i nehajno razbarušenim slojevima daju ovoj dječačkoj frizuri dašak ženstvenosti.

7. Prozračne šiške (Jaime King)
Zaboravite na guste i teške šiške koje potpuno pokrivaju čelo. Glavna tema ovog ljeta je prozračnost i upravo su takve šiške u modi. Najbolje odgovaraju ženama s tankom i svilenkastom koso.

8. Slobodni valovi (Karlie Kloss)
Ovaj tip frizure s razdjeljkom na sredini uistinu je zahvalan jer stoji različitim oblicima lica. Najbolje pristaje ženama s prirodno valovitom kosom stoga ovo ljeto ne pokušavajte ukrotiti svoje valove četkom ili peglom već ih pustite

9. Postepeni slojevi (Lily Aldridge)
Postepeno ošišana ravna duga kosa s ravnomjernim slojevima koji dotiču 3 točke (brada, ključna kost, prsa) dat će dubinu frizuri.

10. Klasični bob (Rose Byrne)
Ako ste mislili daje prošlo vrijeme boba, prevarili ste se. Žene se sve više odlučuju za ovu trendi frizuru, a ona će biti moderna i ovo ljeto u svojoj klasičnoj varijanti.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju