Često pogledamo vlastite fotografije iz prošlosti i pomislimo kako su kombinacije koje smo nosili u najmanju ruku čudne ili čak grozne. Naravno, to je sasvim normalno jer se naš stil mijenja i svi smo barem jednom požalili zbog nekog starog modnog izdanja, a iznimka nisu ni zvijezde.

Galerija Victoria i David Beckham u usklađenim kožnatim kombinacijama Eva Longoria na premijer filma Lara Croft: Tomb Raider Selena Gomez +12 Diane Kruger na dodjeli Zlatnih globusa 2005.

Victoria Beckham jedna je od slavnih dama koje su doživjele veliku stilsku transformaciju. Prema vlastitom priznanju, svojim najvećim modnim grijehom smatra fazu usklađivanja kombinacija sa suprugom Davidom.

Victoria i David Beckham u usklađenim kožnatim kombinacijama Victoria i David Beckham u usklađenim kožnatim kombinacijama (Foto: Profimedia)

Jedno od njihovih usklađenih izdanja koje se najviše pamti datira iz 1999. godine. Slavni supružnici pojavili su se na otvaranju londonskog butika brenda Versace Jeans Couture u kožnatim komadima s potpisom modne kuće Gucci.

Ta kombinacija me proganja. Bilo je vruće. Nosili smo Gucci na večeri za Versace što je samo po sebi neprimjereno, priznala je u emisiji Andyja Cohena.

Victoria i David Beckham u usklađenim kožnatim kombinacijama Victoria i David Beckham u usklađenim kožnatim kombinacijama (Foto: Profimedia)

Zbog svoje kožnate kombinacije žali i njezina prijateljica Eva Longoria. Na premijeru filma Lara Croft: Tomb Raider 2001. godine došla je u smeđem kožnatom odijelu: Izgledala sam kao da idem na tematsku zabavu. Ove fotografije su poput vremenske kapsule, vidim da sam cijelo jedno desetljeće samo pokazivala trbuh. Ok, Eva, možeš li prestati nositi crop top? Moraš li nositi crop top na svaki crveni tepih?

Eva Longoria na premijer filma Lara Croft: Tomb Raider Eva Longoria na premijer filma Lara Croft: Tomb Raider (Foto: Profimedia)

Selena Gomez i danas se sjeća svog prvog crvenog tepiha. Kao teen zvijezda u usponu, 2007. došla je na premijeru filma Pirates of the Caribbean: At World's End u izdanju koje bi rado izbrisala iz svoje modne biografije: Došla sam u skinny trapericama i tenisicama, to nije kombinacija koju bih ponovila. Kad god sam nosila tenisice i traperice na crveni tepih, moji stilisti su bili užasnuti. Nikad više.

Selena Gomez Selena Gomez (Foto: Profimedia)

Diane Kruger najviše žali zbog haljine koju je nosila na svojim prvim Zlatnim globusima. Slavna ljepotica pojavila se na dodjeli 2005. u izdanju s potpisom Marchese, a kasnije je komentirala kako to jednostavno nije bio dobar odabir za tu prigodu.

Diane Kruger na dodjeli Zlatnih globusa 2005. Diane Kruger na dodjeli Zlatnih globusa 2005. (Foto: Afp)

Volim Marchesu, volim dizajnerice Georginu Chapman i Keren Craig, ali ne znam kako smo same sebe nagovorile na tu haljinu. Bila je zlatna i trbuh mi je bio otkriven, a odlučila sam se za retro frizuru jer sam tada imala kratak bob. To nije bila dobra kombinacija i vjerujem da je to jedna od onih koje će se pamtiti, rekla je 2014. u intervjuu za InStyle.

Diane Kruger na dodjeli Zlatnih globusa 2005. Diane Kruger na dodjeli Zlatnih globusa 2005. (Foto: Afp)

Zauvijek ću žaliti zbog ove kombinacije, komentirala je Sophie Turner izdanje u kojem se pojavila na vjenčanju svojih prijatelja i kolega, Kita Harringtona i Rose Leslie.

Sophie Turner na vjenčanju Kita Harringtona i Rose Leslie Sophie Turner na vjenčanju Kita Harringtona i Rose Leslie (Foto: Profimedia)

Imala sam modnu nezgodu, niti jedna od dvije otmjene haljine koje sam odabrala nisu stale na mene. Stigle su na dan vjenčanja, nisam ih prije stigla isprobati i nisu mi pristajale. Morala sam birati između visokih čizama ili lijepih štikli uz blejzer-haljinu, ali pomislila sam da će mi se previše vidjeti noge ako odaberem štikle, a ovako ću ih barem malo pokriti. Bila je to katastrofa, najgori modni odabir, priznala je.

Sophie Turner na vjenčanju Kita Harringtona i Rose Leslie Sophie Turner na vjenčanju Kita Harringtona i Rose Leslie (Foto: Profimedia)

Gwyneth Paltrow ne može si oprostiti dva modna izdanja: Na pamet mi padaju kombinacije koje sam nosila na Oscare 2000. i 2002. godine. Prva je haljina Calvina Kleina. To je ok haljina, ali nije materijal za Oscare. Nosila sam je samo zato što sam te godine željela nestati.

Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2000. Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2000. (Foto: Afp)

Nekoliko godina kasnije nosila sam goth haljinu Alexandera McQueena. I dalje je volim, ali trebala sam ispod nje nositi grudnjak, kosu raspustiti u jednostavne valove i imati manje šminke. Onda bi to izgledalo onako kako sam htjela, kao malo punka na Oscarima.

Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. (Foto: Profimedia)

Na popisu najgorih haljina ikad viđenih na Oscarima redovito se nađe ona s potpisom Stelle McCartney koju je Kate Hudson nosila na dodjeli 2001. godine.

Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. (Foto: Guliver Images)

Kate je te godine bila i nominirana u kategoriji najbolje sporedne ženske uloge: Imala sam 21 godinu i odijevala me Stella, a ja sam se osjećala kao najkul cura na svijetu. Stella je do zadnjeg trenutka radila na haljini, ručno je šivala rubove. Probudila sam se jutro nakon dodjele, bez zlatnog kipića, uključila televiziju i saznala da se nalazim na svakoj listi najgore odjevenih. Nazvala sam Stellu i smijale smo se kao lude, a ona mi je rekla: 'Gledaj, draga, problem je bio u frizuri, zar ne?'

Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. (Foto: Afp)

Eva Mendes odjenula je haljinu brenda Reem Acra za premijeru svog filma Ghost Rider 2007. godine i ne prisjeća se rado tog izdanja: Bilo je hladno i padao je snijeg. Ne znam zašto to dijelim s vama, mislim da imam potrebu opravdati se. Kosu i šminku morala sam sređivati na zadnjem sjedištu terenca. Bila je to lijepa haljina, ali način na koji smo sve stilizirali bio je loš.

Eva Mendes na premijeri filma Ghost Rider Eva Mendes na premijeri filma Ghost Rider (Foto: Profimedia)

Ashley Tisdale ne može si oprostiti kombinaciju s premijere filma The Incredibles održane 2004. godine. Nosila sam jako čudnu ružičastu suknju s vojničkim uzorkom i nešto ružičasto krzneno, nemam pojma što je to bilo. Najčudnija kombinacija, jednostavno se moraš smijati sam sebi, zaključila je Ashley.

Ashley Tisdale Ashley Tisdale (Foto: Profimedia)

Nisu se proslavile: Najgore odjevene dame na 95. dodjeli Oscara Zoe Saldana na 95. dodjeli Oscara Fendi, haute couture, proljeće/ljeto 2023. Ruth E. Carter +7 Ruth E. Carter

10 najgorih modnih izdanja s 80. dodjele Zlatnih globusa Glumica Ana Gasteyer Voditeljica Naz Perez Glumica Britt Lower +10 Komičarka Megan Stalter

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju