Nije tajna kako je za dobru zabavu najvažnije dobro društvo i upravo smo zato odlučile sastaviti popis žena koje bismo mi pozvale na svoj novogodišnji tulum. Uz ove duhovite i inteligentne dame velikog srca fenomenalan provod je zagarantiran.

Emma Thompson - duhovita diva britkog jezika preuzela bi ulogu domaćice i dočekivala ostale gošće.



Adele - slavna glazbenica vratila se na scenu i obradovala nas novim pjesmama, a mi bismo joj prepustili ulogu DJ-a.



Sofia Vergara -
prekrasna Kolumbijka najveća je ljubiteljica hrane među slavnima i zato bismo je zadužili za novogodišnji jelovnik. Pod njezinim 'nadzorom' doček bi se pretvorio u pravu gozbu na kojoj ne bi nedostajalo ni jela ni pića.



 Jennifer Lawrence - glumica zarazne energije prava je mala 'tvornica' zabavnih anegdota. Iskreno bi nam prepričavala svoje neugodnjake dok bismo se mi gušili od smijeha.



Amy Schumer - poneseni pokojom čašicom šampanjca upustili bismo se u "duboke" razgovore s komičarkom o najzgodnijim frajerima u Hollywoodu. 

Tina Fey - kraljica inteligentnog humora, doktorica ironije i sarkazma s kojom bismo rado pretresli aktualne teme u naletu ozbiljnosti. Sve bi to završilo salvama smijeha jer uz Tinu ne možete dugo ostati ozbiljni.

Sandra Bullock - kakva bi to bila zabava bez naše imaginarne najbolje prijateljice Sandre? Jedna, jedina, neponovljiva i nezamjenjiva.



Pink - mnoge slavne dame nazivaju same sebe "djevojkama iz susjedstva", ali jedino Pink uistinu odašilje vibru prijateljice iz kvarta koja u svakom trenutku zna podići atmosferu.



Dawn French - žena na čijem smo humoru odrasli zaslužuje počasno mjesto na svakom našem tulumu pa tako i novogodišnjem.


 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju