Iako kalendarski još nije tu, ljeto itekako možemo namirisati u zraku, a i sve više temperature jasno daju do znanja da je pred nama najtopliji i najsunčaniji dio godine.

Galerija Gisele Bundchen Blake Lively Jennifer Lopez +6 Emily Blunt

Modne kombinacije već su sastavljene od ljetnih komada, a sve češći su i trenuci u kojima dugokose dame rukama podižu kosu s lica i vrata. Srećom, kao što će primjerice laneni komadi olakšati boravak na vrućinama, tako postoje i frizure koje će situaciju s kosom na visokim temperaturama učiniti puno povoljnijom.

Emily Blunt Emily Blunt (Foto: Guliver Image)

Cijeli je niz frizura s kojima je lakše progurati kroz topli period godine, a ovaj put odlučili smo se inspirirati slavnim damama. U našoj galeriji izdvojili smo njih deset s frizurama koje će se rado nositi u toplijem dijelu godine.

One su ih birale za crveni tepih, ali mnoge od njih toliko su jednostavne da vam mogu poslužiti kao inpiracija za svaki dan. Tu su razne verzije visokog repa, punđe, pletenice..., a ako se ni po najvećim vrućinama ne želte odreći raspuštene kose pomoću obruča je možete skloniti s lica ili napraviti polupodignutu frizuru poput Jennifer Lopez.

Margot Robbie 10 slavnih žena s tako dobrim bob-frizurama koje će vas potaknuti na promjenu

Sada je vrijeme da dozu inspiracije potražite u našoj galeriji na početku teksta.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju