Ovo proljeće skoro pa nema pravila kod odabira cipela. U nastavku provjerite kakvi su novi trendovi u svijetu obuće i saznajte kakve će cipele krasiti street style kombinacije

1. Crvene štikle. Što vatrenije, to bolje. Štikla u jarkoj boji automatski će podići svaku kombinaciju, pogotovo ona u boji ljubavi i strasti.

2. Metalik boja. Salonka u srebrnoj ili zlatnoj metalik boji ili pak model s metalik detaljima – izbor je na vama.

3. Bogato ukrašene sandale. Po pitanju sandala, ove sezone manje nije više. Dapače, u trendu su modeli ukrašeni perlicama, umjetnim cvjetovima, privjescima od vune i raznim drugim aplikacijama. Pustite mašti na volju i razigrajte se kod odabira.

4. Štikle na vezanje. Baš kao i resice, tako i vezice odbijaju 'izaći' iz mode. Prošlosezonski trend uvukao se i u nadolazeću sezonu pa u našim trgovinama možete pronaći veliki izbor štikli na vezanje.

5. 'Izrezbarene' štikle. Takozvani 'cut out' (u slobodnom prijevodu izrezbareni) modeli štikli i sandala pretvorit će vaše noge u pravi mamac za poglede.

6. Živopisni uzorak. Prilikom odabira cipela ove sezone prepustite se najmaštovitijoj modnoj igri jer su u modi svi uzorci i zato se ne morate bojati šarenila.

7. Blok peta. Dame koje ne vole tanke potpetice s veseljem će se prepustiti kupovini cipela s punom blok petom koja je puno sigurnija i stabilnija.

8.  'Color block'. Trend suprotstavljanja boja različitog spektra iz odjeće se preselio se i na obuću.

9. 'Natikače' s petom. Ove 'dekonstruirane' sandale nisu za svakoga, ali trendseterice ih jednostavno obožavaju.

10. Saten. Birajte štikle potpuno presvučene satenom ili pak one sa satenskim detaljima i ukrasima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju