Neki trendovi uređenja interijera osvoje nas na prvu, a to je sigurno slučaj s fototapetama, živopisnim i maštovitim rješenjem za zidove koji domu daje posebnu privlačnost i unikatnost.

Galerija Uređenje doma s fototapetama - 9 Uređenje doma s fototapetama - 3 Uređenje doma s fototapetama - 2 +8 Uređenje doma s fototapetama

Želite li u vlastita četiri zida imati komadić rajskog otoka? Ili magičan pogled na noćna svijetla nekog svjetskog velegrada? Ili pak jednostavno želite dodati živosti i unikatnosti vlastitom životnom prostoru? Onda svakako razmislite da barem jedan zid u domu ukrasite fototapetom, odnosno fotografijom čiji je print stavljen na tapetu.

Neki trendovi uređenja interijera osvoje nas na prvu, a to je sigurno slučaj s foto-tapetama



Fototapete, kao što pokazuju fotografije u našoj galeriji, mogu se staviti u svaku prostoriju u domu, dnevnu ili spavaću sobu, kuhinju, hodnik, pa čak i kupaonicu ako su otporne na vodu i vlagu. Fototapete s raznim motivima i u raznim dimenzijama mogu se pronaći u specijaliziranim trgovinama, a njihovo postavljanje uglavnom je nekomplicirano i brzo.

U našoj galeriji pogledajte fotografije zbog kojih ćete, vjerujemo, barem jedan običan bijeli zid u svome domu željeti ukrasiti fototapetom.

Uređenje doma s fototapetama - 6 Uređenje doma s fototapetama (Foto: Living4media)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju