Neki su ih već izvukli iz ormara, a drugi će vrlo brzo - sezona čizama i čizmica polako počinje, a model bez kojeg je ženska garderoba gotovo pa nezamisliva su dobre gležnjače.

Galerija Gležnjače su gotovo nezaobilazan dio ženske garderobe Zara, 699,90 kn Reserved, 349,90 kn +12 H&M, 29,99 eura (222,22 kn)

Ovaj model čizama žene vole jer izgledaju odlično u svim kombinacijama. Slažu se sa suknjama, haljinama, trapericama... Još jedna njihova prednost je činjenica da su nosive velik dio godine. Vadimo ih iz ormara s prvim padom temperatura i s njima ulazimo u proljeće. Naravno, postoje i oni koji ih se ne odriču tijekom cijele godine.

Baloner u jarkoj boji može podignuti cijelu kombinaciju Od 133 kune: 10 modela jesenskih balonera koji će podići svaku kombinaciju

Gležnjače su uvijek u modi, bez obzira na to imaju li visoku ili nisku potpeticu Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru

Već duže vrijeme gležnjače imaju mjesto među gotovo pa obaveznim komadima u svakom ormaru, a zahvaljujući njihovoj popularnosti trgovine se trude ponuditi modele po svačijem guštu, od klasičnih crnih i bež do onih sa životinjskim uzorkom.

Svaki od tih modela savršeno nadopunjuje bilo koju modnu kombinaciju.

I dok neke od nas radije biraju modele s potpeticom, druge više vole modele ravnih potplata. Za ovu drugu skupinu izdvojili smo 15 ravnih modela koje možete pogledati u našoj galeriji.

 

Pogledajte i 20 novih gležnjača s visokom potpeticom u raznim bojama:

Fućkaš crno, daj šareno: 20 novih gležnjača s visokom potpeticom u raznim bojama Reserved, 399 kuna Zara, 699 kuna Bershka, 199 kuna +17 Ego, 333 kune

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju