Karlie Kloss i Olivia Culpo iskoristile su svoj trenutak na crvenom tepihu uoči dodjele 89. filmske nagrade Oscar kako bi prenijele važnu poruku


Slavna manekenka Karlie Kloss za crveni tepih na ovogodišnjim Oscarima odabrala je bijelu haljinu s ugrađenim plaštem Stelle McCartney koju je ukrasila plavom vrpcom.

Plavom vrpcom željela je skrenuti pozornost na neprofitnu organizaciju "The American Civil Liberties Union" (ACLU) kojoj je glavni cilj braniti prava i slobode pojedinaca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nedugo zatim u toj važnoj poruci pridružile su joj se i glumice Ruth Nega te Busy Phillips.


Američka misica Olivia Culpo blistala je u Marchesinoj haljini sastavljenoj od staklenih komadića jednog popularnog brenda piva.

Naime, ovaj luksuzni ženski brend odjeće napravio je suradnju s organizacijom Water.org i Stellom Artois kako bi podigli svijest o važnosti čiste vode, te je doveli u udaljene kutke svijeta poput Ugande i Kambodže koje njome oskudijevaju.

Za svaku prodanu pivsku čašu ovaj će brend osigurati pet godina pitke vode za jednu osobu koja živi u zemljama trećeg svijeta.

Što se sve događalo na 89. dodjeli Oscara pročitajte na portalu Showbuzz.hr.
 

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju