Topla čizmjavascript:check_mendatory_fields('form1','')a najbolja je čuvarica zdravlja tijekom zimskih mjeseci. Na zagrebačkim ulicama možemo naći razne modele omiljene zimske obuće

Galerija Zgodne mame u čizmicama Isabel Marant Sienna Miller u čizmicama dizajnerice Isabel Marant Kate Hudson također voli ovaj model +4 Čizme Isabel Marant popularne su i kod nas Zimogroznim ljubiteljicama mode tijekom hladnih mjeseci najvažnije je da noge uvijek budu na toplom, a u tome pomažu dobre čizme.
Čizme Isabel Marant popularne su i kod nas Čizme Isabel Marant popularne su i kod nas (Foto: Slaven Janđel)
Znaju to i dvije mame koje su centrom grada Zagreba prošetale u hit modelu dizajnerice Isabel Marant pod nazivom "Nowles".

Ove slatke “bucmaste” čizmice s toplom unutrašnjosti već nekoliko sezona pravi su hit među trendsetericama, a nose ih i holivudske zvijezde poput Kate Hudson i Sienne Miller.
Čizmice Nowles dizajnerice Isabel Marant - 4 Čizmice Nowles dizajnerice Isabel Marant - 4 (Foto: www.isabelmarant.com)
U ponudi se trenutno može naći nekoliko modela u različitim bojama i s različitim uzorkom, od klasičnih crnih čizmica ili onih u različitim nijansama svijetlosmeđe boje do modela s kariranim uzorkom.
Sienna Miller u čizmicama dizajnerice Isabel Marant Sienna Miller u čizmicama dizajnerice Isabel Marant (Foto: Profimedia)
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju