Maštate o odlasku na Bali? Ili je vaš grad iz snova New York? Ma ne, najradije biste posjetili Island? Koja god bila vaša destinacija iz snova, u vlastitom domu možete si stvoriti atmosferu kao da ste tamo! Donosimo ideje kako da dnevnu sobu jednostavno, a efektno preuredite u prostoriju koja će vas u svakom trenutku podsjećati na vaše omiljeno mjesto na svijetu

Inspiraciju za uređenje dnevnih soba koje su nas odvele na put oko svijeta pronašli smo u tri teme, 'Odvedi me u New York', 'Naše ljeto na Baliju' i 'Mistični Island'.



Trik je u tome da u sve tri dnevne sobe prevladava isti ili sličan namještaj, a sobu možete urediti po vlastitom ukusu drugačijim tapetama, ukrasnim jastucima i tapetom fotografijom koja je centralna u sobi i na kojoj je prikazano vaše mjesto iz snova.



Sjedeća garnitura sive boje i stolić smeđe i crne boje u sve tri verzije su nepromijenjeni, a ostali namještaj, dodaci i detalji promijenjeni su ovisno o temi.

U našim trgovinama pronašli smo namještaj i lampe neutralnih boja te odgovarajuće ukrasne jastuke koje možete kombinirati prema tome je li u vašoj sobi komadić New Yorka, Balija ili Islanda. Naravno, možete staviti fotografiju bilo kojeg drugog vama najljepšeg mjesta na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju