Opustite se u toplini svoga doma, zaboravite na stres, odaberite omiljenu glazbu i uživajte u luksuznom wellness tretmanu u vlastitoj kupaonici s novim NIVEA Creme&Oil Pearls gelovima za tuširanje

Jedinstveni NIVEA Creme&Oil Pearls gelovi za tuširanje pružaju savršenu ravnotežu između intenzivne njege kože i njege osjetila. Svjetlucave zlatne uljne perlice idealne su za nježnu masažu kože pružajući joj potrebnu hidrataciju. Baršunasta i mirisna pjena koja obavija cijelo tijelo mazi i njeguje kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće.

'Zavodljiv miris trešnje pružit će vam svježinu i razbuditi osjetila. Cvijet lotusa daje trenutno oslobođenje od stresa, a Ylang Ylang podiže raspoloženje. '

“Uljne perlice prepune su prirodnog suncokretovog ulja bogatog vitaminom E”, objašnjava Dr. Rixa Dippe iz Odjela za razvoj proizvoda za tuširanje tvrtke Beiersdorf. “Takva formula pruža koži intenzivnu njegu bez ljepljivog i masnog osjećaja.” Uz to, u formuli se nalazi i arganovo ulje, poznato kao i tekuće zlato, koje koži pruža osjećaj svilenkaste glatkoće.

1. NIVEA Creme&Oil Pearls Cherry Blossom gel za tuširanje
Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Zavodljiv miris trešnje pružit će vam svježinu, razbudit će vaša osjetila i prisjetiti vas na mirisne ružičaste pupoljke i toplo sunce. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn.

2. NIVEA Creme&Oil Pearls Lotus gel za tuširanje
Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Nježni miris cvijeta lotosa odvest će vas u svijet opuštanja i smirenosti, pružajući vam trenutačno oslobađanje od stresa i negativnih misli. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn.

3. NIVEA Creme&Oil Pearls Ylang Ylang gel za tuširanje
Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Opuštajući miris Ylang Ylang cvijeta s dozom slatkaste i cvjetne note razbudit će vaša osjetila i podići raspoloženje. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn.

Pogledajte i ovih 15 kupaonica koje su tako lijepa da bismo u njima proveli cijeli dan. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju