Želimo li najljepše i najmekanije usne, njega balzamom nije dovoljna, već je potreban i piling koji će ukloniti mrtve stanice te usne ostaviti savršeno glatkima i mekima. Pronašli smo 3 pilinga za usne na bazi šećera koji dobivaju samo visoke ocjene

Na zdravim, glatkim i nahranjenim usnicama i ruž garantirano izgleda ljepše, a i duže traje. No i sam osjećaj kada vas usnice ne zatežu, kada su mekane i njegovane, dovoljan je razlog da napravite piling usana.

Na zdravim, glatkim i nahranjenim usnicama i ruž garantirano izgleda ljepša, a i duže traje

Naravno, piling za usne nikako ne smije biti pregrub jer je koža na tom području vrlo delikatna i osjetljiva te je važno pravilno je njegovati. U tome će vam pomoći i naša tri prijedloga pilinga za usne na bazi šećera koji dobivaju samo visoke ocjene. Pogledajte i kako izgledaju najprivlačnije ženske usnice.

1. MAC Lip Scrubtious
Piling koji nježno uklanja suhu i ispucanu kožu, dok efekt balzama ostavlja usne hidratiziranima, nahranjenima, mekanima i - spremnima za poljupce. Formula napravljena da istovremeno radi nježni piling te pruža zaštitnu njegu. MAC balzam za usne dolazi u pet različitih okusa: Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry, Sweet Brown Sugar i Sweet Vanilla.
Piling za usne - 3 MAC Lip Scrubtious, 122 kune Foto: Zadovoljna.hr

2. Dior Addict Lip Sugar Scrub
Prvi piling za usne u obliku stika i u teksturi balzama. Kristali šećera koji rade odličnu eksfolijaciju nježno se topeći na usnicama, ostavljaju ih nevjerojatno mekima dajući im prirodnu ružičastu boju. Diorov piling ostavlja na usnicama slatki šećerni okus nakon samo jednog poteza stikom čineći usne svježima i nahranjenima.

Uz Diorov piling usne će izgledati punije i putenije i bit će spremne za nanošenje omiljenog ruža. Piling obilno nanesite na usne nježno klizeći po usnama, kako nanosite i balzam u stiku, ili ga umasirajte radeći sitne krugove.
Piling za usne - 2 Dior Addict Lip Sugar Scrub, 280 kn Foto: Zadovoljna.hr

3. Lush Sugar Lip Scrub
Šećerni piling dolazi u nekoliko prepoznatljivih i neodoljivih Lushevih mirisa i okusa poput slatkastog okusa gume za žvakanje, mentola i čokolade te vanilije i čokolade. Sadrži i njegujuća ulja koja dubinski hrane i "maze" osjetljivu kožu usnica.

Piling lagano istrljajte po usnama i uživajte u osjećaju svježine i mekoće. Već nakon jednog nanošenja osjetit ćete kako se vaše usne oporavljaju i regeneriraju. Ovaj mljac piling poželjet ćete polizati za svojih usnica ili dati nekome drugome da to napravi...
Piling za usne - 1 Lush Sugar Lip Scrub, oko 70 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju