Pametno iskombinirani komadi odjeće itekako mogu vizualno oblikovati figuru, naglasiti prednosti na tijelu, ali i skinuti pokoji kilogram. Donosimo 3 stajlinga ispod 200 kuna uz koje ćete izgledati i do 5 kilograma mršavije


 1. Traperice bootcut kroja
Riječ je o modelu traperica čije se nogavice od koljena postepeno šire, odnosno nešto između ravnog i trapez kroja. U kombinaciji s nešto višim strukom, ovaj kroj izdužuje figuru, skriva trbuh i naglašava ženstvenu liniju tijela.

Najširi dio nogavice savršeno će se uklopiti uz štikle ili platforme, a možete ih kombinirati uz širu tuniku ili top i popularni kimon plašt.

2. Tunika naglašenog struka
Široke tunike napravljene od prozračnog materijala te ukrašene bogatim uzorkom pravi su hit ovog ljeta. Osim što djeluje ženstveno i elegantno, tunika s lakoćom prikriva nedostatke i izdužuje figuru.

Ovaj jednostavni komad kombinirajte s tankim remenom oko struka te je nosite uz traperice bootcut kroja ili bermude koje će ostati skrivene ispod tunike.

3. Ogrtači
Jednostavi, elegantni i praktični ogrtači još su jedan ovosezonski must have. Lako se kombiniraju uz traperice, hlačice i haljine i, što je najvažnije, laskaju svakoj figuri.

Dugački ogrtači kao i njihove kimono inačice prikrivaju stražnjicu i bokove te naglašavaju centralni dio trupa i time vizualno skidaju kilograme. Jednobojni ili s uzorkom, ogrtač kombinirajte uz bootcut traperice i top i dobili ste stajling bez greške.

U galeriji fotografija potražite pametne komade odjeće iz naših trgovina, a mi vam donosimo tri stajlinga čija cijena ne prelazi 200 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju