Kupiti gotov adventski vjenčić veliko je veselje i radost, ali još je ljepše kada ga izradimo sami. To je onda unikat i možete biti sigurni da nitko nema vjenčić poput vašeg, a tu je i osjećaj zadovoljstva i ponosa jer ste nešto izradili vlastitim rukama.

Galerija Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica - 25 Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica - 23 +27 Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica

U jednom od naših članaka predložili smo vam izradu adventskog aranžmana od običnih čaša i kuglica koji se može napraviti za svega nekoliko minuta, a zatim ste nas oduševile fotografijama svojih aranžmana s čašama kojima kupovni zaista ne mogu konkurirati.

Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica Svijeće možete staviti u čaše ili čaše preokrenuti tako da svijeće dobiju 'postolje' (Foto: Privatne fotografije)

Poslale ste nam fotografije vaših ovogodišnjih i prošlogodišnjih adventskih ukrasa koje ste izradile od čaša i obogatile prigodnim detaljima. Neke čitateljice pitale su kako osigurati da svijeće ne padaju s čaša, a to se može riješiti tako da svijeću jednostavno zalijepite za čašu.

Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica - 27 Čaše možete ispuniti kuglicama, anđelekima i drugim prigodnim detaljima (Foto: Privatne fotografije)

Posebno efektno izgledaju aranžmani s čašama na stalku koje se preokrenu tako da svijeća dobije "postolje", a neke čitateljice svijeće su stavljale u čaše što je također pun pogodak. Toliko ideja, toliko mašte, toliko kreativnosti – drage naše, vi ste zaista prave majstorice kada je riječ o ručnom radu i izradi adventskih vjenčića i aranžmana.

Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica Adventski vijenac s čašama - 2 Adventski vijenac s čašama - 3 Adventski vijenac s čašama - 4 +1 Adventski vijenac s čašama - 1

Bez puno muke: 10 originalnih adventskih vijenaca koje možete sami napraviti Adventski vijenac Topli adventski neboder Blagdanski vodeni ugođaj +7 Igra sa svijećnjacima

Svaki od 30 izdvojenih aranžmana s čašama naših čitateljica zaslužuje središnje mjesto na blagdanskom stolu, a mi baš uživamo dok ih gledamo i zato vam, drage naše dame, hvala na tome.

Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica - 19 Presladak adventski aranžman s čašama i snjegovićem koji se smije (Foto: Privatne fotografije)

Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica - 15 Adventski aranžman s čašama ukrašen tilom koji se svjetluca (Foto: Privatne fotografije)

Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica - 9 Adventski aranžmani s čašama naših čitateljica (Foto: Privatne fotografije)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju