Modna kuća Lukabu predstavila je novu kolekciju vjenčanica za nadolazeću sezonu. I ovoga puta vjenčanice dizajnerice Marine Jerant oduševljavaju notama senzualnosti i glamura. Prekrasne linije, otvorena leđa, ženstvene siluete, skupocjena čipka, seksi detalji, savršena i besprijekorna izrada već su poznati elementi ove modne kuće

Modna dizajnerica Marina Jerant, vlasnica modne kuće Lukabu, u stvaranju kolekcije vjenčanica za nadolazeću sezonu posebno se usredotočila na istraživanje novih oblika konstrukcije modela, glamuroznost i individualnost svakoga pojedinog modela.

Puder i nude boje podloge vjenčanica pravo su osvježenje, a kolekcija je stvorena za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen način.

U ulozi modela pred objektiv našeg uspješnog fotografa Tomislava Šilovinca stala je Ana Laura Kapetanović, svjetski poznati top model.

Svaki model vjenčanice s potpisom Lukabu izrađuje se prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje. Cijene predstavljenih modela kreću se od 5.000 do 7.000 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju