Ženske beauty navike muškarcima su toliko komplicirane da ih oni uopće ne razumiju. I dok se žene trude dotjerati od glave do pete, a sve kako bi ih fascinirale, oni njihov trud smatraju nepotrebnim, neobičnim pa čak i smiješnim

Zadovoljna.hr odlučila je doznati što muškarci misle o ženskim beauty trikovima. Pitali smo muškarce koje to ženske navike nikako ne mogu shvatiti. Odgovori su bili doista različitii, a mi smo izdvojili one najzanimljivije:

- 'Nije mi jasna svrha umjetnih trepavica. Ne razumijem zašto to lijepe na oči. Još mi je gore kada ih obogate crnom linijom koja se nastavlja do polovice glave'. (Zoran 31)

- Moja cura svaki dan čupa obrve i to traje sigurno 5 do 10 minuta. Svaki dan! Nije mi jasno koliko to dlaka ima i kojom brzinom one rastu? (Lav 35)

- 'Nikada neću shvatiti zašto im toliko treba da naprave frizuru. Moja žena uđe u kupaonicu, ne izlazi sat vremena i opet izgleda skoro isto kao i prije'. (Mario 39)

- 'Ja stvarno ne razumijem od kud im snage i hrabrosti da voskom čupaju dlake sa cijelog tijela. Ja sam to probao samo jednom i nikada više to ne bi prolazio. Skidam kapu', (Nikša 29)

 - 'Nikada mi neće biti jasno zašto žene lakiraju nokte na nogama tijekom cijele godine. Još kužim po ljeti, ali čemu lak na noktima kada nosiš čarape?' (Goran 45)

- 'Ne razumijem zašto žene koriste toliko različitih kremica i krema. Moja cura za svaki dio tijela ima posebnu i svaka ima drugačiji miris. Prirodan miris njezine kože sto puta je ljepši' (Tihomir 37)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju