S obzirom na to da su modne piste uglavnom te koje diktiraju modne trendove, upravo smo tamo pronašli što će se nositi ovoga proljeća. Bilo da ste jedna od onih koja vjerno prati svaki novi trend ili ste jedna od onih koja fura svoj stil, ovi vas trendovi sigurno neće zaobići.

Nova kolekcija proljeće/ljeto već je popunila dućane vaših omiljenih brendova. I dok vam oni sugeriraju što se nosi od krpica, mi vam donosimo beauty trendove uz koje nećete proći nezapaženo.

1. 80 –e se naveliko vraćaju

Lude 80-e ostavile su svoj pečat na modnim pistama. Od suptilnih beauty trendova do retro detalja, 2017. godina za mnoge će biti vraćanje u mladost. Proljeće i ljeto rezervirani su za jarke boje, posebno na obrazima. Kako biste postigli look s modnih pisti, investirajte u rumenila u sticku ili iskoristite žarke ruževe iz vlastite kolekcije za nikad rumenije obraze. Uz obojane jagodice, trend koji se mogao vidjeti kod svjetskih dizajnera je i element rave kulture s metalik sjenilima i šarenim dreadlocksima.

2. Razmazana olovka za izgled prespavane dive

Ako ste do sada preferirali klasičan smoky look, vrijeme je da ga dovedete na novu razinu. U 2017-oj moći ćete se moći izvući s tim da prespavate sa šminkom i ujutro izgledate 'in' jer sve se vrti oko razmazane olovke. Naravno, spavanje sa šminkom loše će se odraziti na vaš ten, stoga je za izgled prespavane dive bolje ustati ranije i razmazati olovku do željenog efekta.

3. Izgled prirodne ljepotice

Za minimalan make up ili sasvim prirodan ten odlučile su se neke od posjetiteljica modnih revija iz prvih redova, a jednak minimalizam mogli smo vidjeti i na samim pistama. Iako izgled prirodne ljepotice nije nikakva novost, ovoga je puta trend toplo pozdravljen.

4. Nema te žene kojoj pletenice ne stoje savršeno

I ovoga proljeća ni jedna frizura ne će proći bez pletenica. Bilo da preferirate romantičan look, hippie ili dječački izgled, pletenice će se savršeno uklopiti u bilo koju kombinaciju.

5. Razdjeljak na stranu za zaglađeni izgled

Ako žalite što nemate gustu kosu punu volumena, sigurno ćete voljeti ovaj trend. U modi je glatka, elegantna, u potpunosti zaglađena kosa. Uz to, trend je razdjeljak na stranu bez da i jedna vlas mlade kose protestira. Iako ovaj look zahtijeva puno preparata, završni izgled odvest će vas ravno na modne piste.

Cjelokupnu CIEN ponudu pogledajte ovdje!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju