Nakon dugih 14 godina latino zavodnik Enrique Iglesias ponovno će posjetiti Hrvatsku u sklopu svjetske turneje 'SEX and LOVE', 8. svibnja 2016. Donosimo nekoliko razloga zašto ne smijete propustiti ovaj glazbeni spektakl

Nakon dugih 14 godina latino zavodnik Enrique Iglesias ponovno će posjetiti Hrvatsku u sklopu svjetske turneje 'SEX and LOVE', 8. svibnja 2016. S prodajom preko 100 milijuna albuma, i vjerojatno isto toliko obožavatelja diljem svijeta, ovaj glazbenik ostvario je životni san, a ljubav prema glazbi odlučio je podijeliti s hrvatskom publikom upravo na svoj 40.rođendan.

Ne sumnjamo da su vjerni obožavatelji svoje ulaznice već osigurali krajem prošle godine, a za one kojima treba još malo nagovaranja donosimo nekoliko razloga zašto ne smijete propustiti ovaj glazbeni spektakl u Areni Zagreb.

1. Vrhunska produkcija uz emotivan i iskren nastup
Oni koji su barem jednom bili na koncertu Enriquea Iglesiasa potvrdit će da se radi o showu vrhunske produkcije koja uključuje odlične glazbenike i plesače. No uz svu tu svjetsku profesionalnost sam Enrique priznaje da mu je svaki koncert kao prvi, daje se u njega srcem i dušom. Dok sve izgleda kao jedan vrlo uvježban i pomno isplaniran nastup, latino zvijezda uvjerava da je svaki izlazak na pozornicu prepun spontanosti i iznenađenja.

Sin slavnog pjevača Julia Iglesiasa svoju je prvu turneju od 78 koncerata u 13 zemalja održao 1997. godine. Ta turneja proglašena je najvećom turnejom nekog latino izvođača. Čak dva teretna aviona prenosila su njegovu pozornicu, rasvjetu i ozvučenje, a posjetilo ju je više od 720 tisuća ljudi.

U Hrvatskoj je zadnji put bio 2002. pa na set listi namjerava uvrstiti svoje najveće hitove od 1999. do danas, od pjesme 'Bailamos' koja mu je priskrbila svjetsku slavu do posljednjeg velikog hita 'Bailando' koji broji preko milijardu pregleda na YouTube-u . Sve u svemu očekujte zabavan, ali iskren i emotivan nastup jer je ovaj nježan zavodnik u više navrata priznao kako plače kad piše pjesme.

2. Jedan na jedan s Enriqueom
Za razliku od nekih stranih izvođača koji svoj koncert 'odrade' s pozdravom 'Hello Croatia', pa za dva sata opet progovore s 'Goodbye and thank you.', Enrique uživa u kontaktu s publikom. Tijekom svojih koncerata cijelo vrijeme komunicira s publikom, a poznat je po tome da prilikom izvođenja pjesme 'Hero' odabere obožavateljicu kojoj pjeva, s njom intimno pleše, a često je počasti i francuskim poljupcem. Ne propustite priliku naći se u ljubavnom klinču s jednim od najzgodnijih glazbenika na svijetu.

3. Ljubav na prvi pogled
Ovaj svjetski zavodnik zakleti je romantičar i čvrsto vjeruje u ljubav na prvi pogled. Možda baš u onom trenutku na pozornici kada te bude gledao duboko u oči i pjevao stihove pjesme 'Hero' shvati da si ljubav njegovog života. Isto tako Enrique netom prije koncerta ima običaj gledati kako se dvorana puni obožavateljicama pa možda baš u tom trenutku negdje u gomili ugleda svoju ljubav. Ipak mu je Hrvatica već jednom osvojila srce, pa ne bi bilo čudno ako se to dogodi i drugi put. Na putu vam jedino stoji njegova 14-godišnja veza s lijepom tenisačicom Annom Kournikovom.

4. Proslava rođendana
Na zagrebačkom koncertu , 8. svibnja, Enrique će proslaviti svoj okrugli, 40. rođendan. Ovom glazbeniku to neće biti prvi put da slavi rođendan na pozornici okružen obožavateljima. Slavni pjevač kaže da za njega nema boljeg načina za proslavu jer je na sceni najsretniji, a za hrvatsku publiku priprema odličan nastup. A mi za njega?

 

5. Provod poslije koncerta
Poslije euforičnog koncerta Enrique mrzi odmah otići u hotelsku sobu jer se tada osjeća usamljeno i ne može zaspati. Stoga ako ima priliku uvijek izađe bar na piće. Nakon koncerta u Areni namjerava istražiti zagrebački noćni život te se namjerava ludo zabaviti. Možda upravo na koncertu otkrije koje klubove misli posjetiti.

Razloga za ludi provod na koncertu Enriquea Iglesiasa ne nedostaje, stoga ako već niste, požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i ne propustite glazbeni spektakl 8.svibnja 2016. u Areni Zagreb.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju