Tajice su odlična zamjena za guste najlonke u zimskim mjesecima. One jamče toplinu, ali mogu izazvati stilske i fizičke neugode prilikom kombiniranja s drugim odjevnim komadima. Ovih pet modela 'hlača' idealne su za takva sljubljivanja


'Hlače' idealne za nošenje s tajicama:

1. Traperice širokih nogavica su stvorene za slojevito odijevanje. Osobito ako su napravljene od pamučnog trapera koji bolje klizi uz najlonski materijal tajica.

2. Vunene hlače od odijela također se dobro kombiniraju s tajicama. Ove vrste hlača su obično podstavljene umjetnom ili pravom svilom koja 'hladi' noge, a i omogućavaju slojevito odijevanja bez neobičnog trenja. Najbolje ih je kombinirati s gležnjačama.

3. Suknje-hlače do pola lista (cullots) su idealne za kombinaciju za nošenje s tajicama ako ih kombinirate s čizmama do ispod koljena. Vama će biti toplo, a istovremeno ćete izgledati šik.

4. Samterice su odličan izbor za boravak na otvorenom tijekom zimskih mjeseci, ispod samterica odjenite tajice i tako se spasite od hladnoće.

5. Trenirka je prva pod rukom kad morate skočiti do trgovine po još koju kilu brašna ili margarin za pripremu blagdanskih kolača, a ne da vam se sređivati. Navucite tajice i trenirku i uživajte u kombiniranoj toplini ovih dvaju odjevnih komada.



Hlače koje se ne preporučuju za nošenje s tajicama:
1.Teško je na tajice navući super skinny traperice. Ako ovo uspijete – čestitamo!

2. Ako ne možete bez trčanja na otvorenom u zimskim mjesecima, radije odjenite trenirku nego tajice i kratke hlače za jogging.

3. Poderane traperice na tajice nisu baš ekstra privlačna kombinacija. Ovakve hlače ipak ostavite za toplije vrijeme.

4. Bilo kakve hlače niskog struka nisu sretna kombinacija s tajicama, jer mogu izazvati previše.

5. Samo oni koji su probali nositi istovremeno kožnate hlače i tajice znaju o kako neugodnom iskustvu je riječ.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju