Bezvremenske i vječne traperice neminovno su omiljene u ormarima brojnih žena, no posljednjih sezona modna industrija brojne je dame 'kupila' novim vrstama hlača koje garantiraju prilagodbu svakom tijelu i stilu

1. Kožnate hlače
Nekada prepoznatljiv stilski komad rockera i bajkera, kožnate hlače već sezonama vladaju ormarima brojnih dama. Vrhunska imitacija kože uvelike je doprinjela njihovoj popularnosti, ali i laka prilagodba svim stilovima. Kožnate hlače dio su poslovnog i večernjeg izgleda, vole štiklu ali i robusnu čizmu.

2. Elegantne, poslovne hlače
Hlače strogih linija izrađene od finih materijala nekada su bile samo dijelom poslovnih odijela, no zahvaljujući krojevima poput skinny, mrkva, trapez ili onima visokog struka postaju omiljene svim generacijama. Nose se uz štiklu i balerinku, kombiniraju uz svilenu bluzu ili kožnatu jaknu.

Kožnate hlače i pametne tajice lako se prilagođavaju svakom stilu, ali i obliku tiejla zbog čega su omiljene u ormarima brojnih dama

3. Pametne tajice
Za izlazak tajica iz sportskih dvorana zaslužni su brojni dizajneri koji su pomoću pametnih uzoraka i šavova pripriti komad odjeće doveli na ulice, ali i u urede. Tajice uz dužu bluzu, sako i štikle postaju dio poslovnih ormara, kompaktni materijali i kroj koji laska nogama razlozi su zašto su tajice kraljice ulične mode.

4. Široke komotne hlače
Široke, voluminozne hlače kombiniraju se uz crop top, kožnate jakne i pripite dolčevite. Isprepleću se oko nogu, struk stavljaju u prvi plan i u gotovo svakoj kombinaciji izgledaju vrlo ženstveno. U uličnoj modi popularan je duet komotnih maksi hlača i tenisica, dok iste u kombinaciji sa štiklama stvaraju vrlo šik izgled.

5.Obojane i hlače s uzorkom
Stvorene za stilske igre hlače obojane u opojne boje ili s uzorkom podižu i najjednostavniju modnu kombinaciju. Krojem imitiraju traperice pa u skladu s trendovima dolaze u popularnom skinny modelu, a ove sezone kombiniraju se uz pletene maksi veste i robusne gležnjače.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju