Ako je suditi prema modnim pistama i crvenim tepisima i ove jeseni nosit će se bob, lob te duga kosa s nekim suptilnim modifikacijama. Planirate li kod frizera, pronađite nadahnuće za novu frizuru u našoj fotogaleriji popularnih prošlosezonskih frizura koje će biti u trendu i u nadolazećim mjesecima


1. Hipijevski valovi

Iznimno dugu kosu najbolje je počešljati ravno na razdjeljku, a uvojke lagano nakovrčati po uzoru na Beyonce.

2. Kulerska 'pixie' frizura
Kratka pixie frizura nosit će se i ove jeseni, no s naglašenim i uvijenim šiškama kakvu rado nosi i Katy Perry.

Nježni valovi, ležerne punđe i razbarušeni pramenovi dio su jesenski trendova u friziranju.

3. Kovrče a' la 70-e
U modu se vraćaju retro komadi iz 70-ih godina prošlog stoljeća, ali i mekane velike kovrče iz ovog vremenskog perioda koje voli nositi Solange.

4. 'Swag'
Razbarušena frizura dobila je svoj makeover po uzoru na Taylor Swift. Riječ je o frizuri 'the Swag' koja podrazumijeva postepeno ošišane pramenove i šiške što ravno padaju oko lica.

5. Lijena punđa
Ležerna punđa na vrhu tjemena s djelomično raspuštenom kosom ljetni je hit koji će se nastaviti viđati i u jesenskim mjesecima.

6. Razbarušena 'krevet' frizura

Sienni Miller izvrsno pristaje razbarušena frizura, koja izgleda kao da ste se upravo ustali iz kreveta. Raskuštrane uvojke lakše je 'organizirati' ako kosu tretirate šamponom za suho pranje.

7. Ukrasi za kosu
Dolce & Gabanna i Prada za ovu jesen najavljuju veliki povratak ukrašavanja kose. Bez obzira koju duljinu kose imali, uvijek je možete učiniti glamuroznijom uz nekoliko blještavih ukosnica ili stavljanjem decentnog rajfa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju