Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek, izreka je koju su ove godine, na vlastitom iskustvu, doživjele i neke poznate Hrvatice. Glazbenice, manekenke, voditeljice, poznate dame koje nakon gašenja reflektora postaju samo mame. S punim radnim vremenom, bez glamura i šminke, s puno ljubavi i predanosti. Predstavljamo vam 7 Hrvatica koje su 2014. godine, neke nanovo, a neke po prvi puta iskusile čari majčinstva


1. Jelena Radan
Najljepši početak 2014. godine imala je pjevačica Jelena Radan koja je postala mama djevojčice Maše. Malena djevojčica koju je dobila sa svojim partnerom vizualnim umjetnikom Borisom Sekulićem, 3.siječnja će proslaviti svoj prvi rođendan, a definitivno je najljepši poklon koji je pjevačica mogla dobiti.

2. Iva Šarić
Mama je po drugi put postala i manekenka Iva Šarić koja je sa suprugom Jerkom Lekom u svibnju dobila svog drugog sina. Maleni Leon, najljepši je poklon mami i tati, a razveselio je i svog dvogodišnjeg brata Carlosa.

3. Tatjana Dragović

Bez obzira koliko poznate bile i što radile, u toplini svoga doma mame su kraljice srca svoje djece. Bez šminke i glamura uživaju u najdražoj ulozi

Mama je postala i Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića. Naime, 1. listopada Tatjana je rodila malenu djevojčicu Luce. To je prvo dijete iz veze s manekenom Vlahom Arbulićem, a malenoj sestrici razveselili su se i njezina djeca iz braka s proslavljenim tenisačem, Emanuel i Amber Maria.

Sretnu vijest objavio je na Facebook njezin dečko, dubrovački maneken Vlaho Arbulić, koji je napisao:
'Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost...' 

4. Nikolina Ristović
Jedna od najišečkivanijih bebica bila je i kćerkica Nikoline Ristović. Malena Una Sofia rodila se 2. prosinca u Zagrebu. Uz nju je cijelo vrijeme bio i njen suprug Vidoje Ristović (38), povjesničar umjetnosti. Nikolina već ima 17 kćerku Hanu.

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek

5. Ida Prester
Čari majčinstva po prvi je put iskusila i pjevačica Ida Prester koja je u veljači postala mama dječaka Roka. Simpatična pjevačica grupe Lollobrigida i njezin suprug Ivan Preševski prinovu su 'dočekali' u Beogradu.

6. Martina Felja
Dva dana nakon što je predstavila svoje kreacije za jesen i zimu na Perwoll Fashion.hr-u, Martina Felja rodila je sina. Sinčiću kojeg je rodila 18. listopada, pet minuta prije 18 sati, ona i suprug Enrico Marangoni nadjenuli su ime David.

7. Lana Klingor Mihić
Mama curice u studenom je postala i Lana Klingor Mihić, a sretnu je vijest sa kolegama i prijateljima podijelila putem društvenih mreža.

Hvala ti, Bože, jer je divna i neodoljiva, jer znači život, jer znači blagoslov, jer je naš svijet i sad nas je pet – napisala je Lana ispod fotografije.

Ovo je treće dijete za Lanu Klingor, koja se prošle godine udala za PR stručnjaka Antu Mihića.

 

#martinafeljashowroom #David #martinafelja

A photo posted by Martina Felja (@martinafelja) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju