Modni trendovi mijenjaju se brže no ikad namećući nova pravila i pružajući bezbroj mogućnosti poigravanja modom. No neki vječni komadi odjeće, ali i obuće nikad ne izlaze iz mode prilagodit će se svakom stilu. Upravo zbog toga svaka bi žena trebala imati 7 klasičnih modela cipela



1. Crne salonke
Crne klasične štikle odgovor su na mnoge modne zagonetke. Naime, vječne i jednostavne odličan su modni saveznik kojeg svaka žena treba imati. Pristaju uz odijela, haljine i jednostavno su obuća na koju se žene u velikom broju situacija može osloniti.

2. Sandale na visoku petu
Sofisticirane sandale na remenčiće odlično će ženstvenošću začiniti ležerne kombinacije, a pristajat će i uz koktel haljine. Iako su možda u odnosu na neke druge modele malo zapostavljene, seksi sandale nikad nisu ni izašle iz mode.

3. Gležnjače
Nakon nekoliko sezona modnog imperativa gležnjača, vjerojatno se ne možemo ni sjetiti perioda u kojem ih nismo nosile. Osvojile su ženska srca i sada su često izbor broj jedan za mnoge kombinacije. Znalački ih možete spariti uz sve - od  tajica, suknji, traperica.

Baš poput odjeće i neke cipele nikada ne izlaze iz mode i svaka žena bi ih trebala imati u svom ormaru

4. Balerinke
Bilo da su skroz ravnih potpalata ili s laganom potpeticom, balerinke na efikasan način daju elegantnu notu našem stilu. Osim toga one su možda i najudobnije cipele koje smo nosili.

5. Kožnate ravne sandale
Ovaj model cipela možda nećete nositi toliko često kao druge, no važno ih je imati. Mogu trajati godinama, a idealan su izbor za ljetne zabave, šetnje i druženja.

6. Tenisice
Nikada ne možemo biti prestari za klasične tenisice. Dobre stare tenisice spas su u danima kada smo previše lijeni za bilo kakve modne eksperimente ili 'žrtvovanje' na viskoj peti.

7. Čizme visokih sara
Za vrijeme hladnih zimskih dana visoke čizme ne samo da će osigurati toplinu nego ćete u njima biti super stajliš. Lako se kombiniraju uz razne outfite, a osim toga idealne su ukoliko se želite osjećati malo više seksi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju