Traperice, po mnogima najpraktičniji i omiljeni odjevni predmet i ovu sezonu dobit će novo uljepšano lice. Vječni jeans svoje mjesto ima u baš svakom ormaru, a mi vam otkrivamo s kojih 7 modela ovu sezonu nećete pogriješiti

Traperice su zasigurno najpopularniji komad odjeće koji ovisno o modelu i dizajnu ima bezbroj učinaka na figuru, te progovara o našem modnom stilu. Omiljeni jeans također se odlično kombinira u dnevnim i večernjim varijantama, a ovisno o detaljima može izgledati, ležerno, poslovno pa čak i glamurozno.

I iako većina ima omiljeni model traperica, vječni jeans svake sezone dobiva novo lice zahvaljujući drugačijim detaljima, kombinacijama materijala i novim krojevima.

Otkrivamo vam kojih 7 modela traperica ovu sezonu svatko mora imati u svom ormaru



1. Boyfriend jeans
Posljednjih godina žene sa samopouzdanjem nose muški model traperica rezan nisko na struku, širokih nogavica i šlampavog efekta. S modelom boyfriend traperica koji na sebi ima aplikacije, poderane detalje ili našivene zakrpe ovu sezonu nećete pogriješiti. Razne varijacije omiljenog modela, koje nerijetko nose i modne ikone poput Jessice Albe i Katie Holmes, odlično će upotpuniti garderobu.

2. Traperice s kombinacijom materijala
Novi zanimljivi trend, traperica ukrašenih raznim materijalima pravo je osvježenje koje će obožavati ljubiteljice vječnog jeansa. It komad koji ovu sezonu traperice predstavlja u novom, veselijem svijetlu dolazi urešen s aplikacijama šifona, pamuka, svile ,raznih uzoraka. Patchwork traperice mogu ovisno o materijalima biti militari, safari, klasične, etno.

3. Tri četvrt modeli raznih krojeva
Bilo da su skinny, široki, klasični s crtom po sredini, ovu kraću verziju traperica savjetovali su Gucci i Fendi, a u svoju ponudu uvrstili su ih i komercijalni brandovi koji novi hit komad nude po povoljnijim cijenama. Izvrstan su odabir za proljeće i ljeto jer se mogu kombinirati na gležnjače, štikle, sandale, ali i sportske cipele koje će im dati ležerniji izgled.

Iako većina ima omiljeni model traperica, vječni jeans svake sezone dobiva novo lice zahvaljujući drugačijim detaljima, kombinacijama materijala i novim krojevima

4. Skinny modeli
Čini se kako trend skinny jeansa polagano silazi s modnog prijestolja, no ovu sezonu još uvijek možete nositi omiljene modele traperica koje izvrsno naglašavaju obline. Polagano, ali sigurno 'povlače' se pred drugim krojevima, no stilisti savjetuju da njihovu popularnost svakako još uvijek možete iskoristiti.

5. Modeli širokih nogavica
U kolekcijama za proljeće i ljeto 2015. mnogi su dizajneri inspiraciju potražili u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. A upravo su široke nogavice jedan od modnih simbola ludih sedamdesetih. Bilo da se šire od bokova ili koljena, figuru će učiniti elegantnijom, a  osim toga i nepogrešivo će dodati centimetre.

6. Kombinezon traperice

Kombinezon odavno više nije samo radna odjeća. Glamurozne varijacije kombinezona odavno su pokorile crveni tepih, a ovu sezonu neki dizajneri ga preporučuju u traper kombinaciji. Praktičan i udoban komad koji može izgledati itekako šik i s kojim ovu sezonu nećete pogriješiti.

8. Klasični modeli
Klasični modeli, bez posebnih dodatak i aplikacija koji dolaze u tamnijim varijantama, višeg struka i ravnih nogavica nikada ne izlaze iz mode. Daju profinjeni poslovni izgled i lako se mogu kombinirati s ostatkom garderobe.

Mnogim ženama nije nimalo jednostavno pronaći prave treperice, a evo koji su to najveći ženski problemi kod kupovine traperica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju