S početkom nove godine i završetkom zimskih sniženja stižu prve najave proljetnih kolekcija komercijalnih modnih brendova. U nastavku provjerite kojim se Zarinim odjevnim komadima predviđa velika popularnost u narednim sezonama

Galerija Zara, 336 kkn Traperice zvonolikog kroja s prošivima (Foto: Zara) Bluza (Foto: Zara) +4 Prugasta marama, 39,90 kn (Foto: Zara)
1. Tamne traperice

U modu se ponovo vraća traper tamne nijanse, pa ovog proljeća nećete pogriješiti ako odaberete tamne traperice. Ako želite model koji je idealan za sve prigode, od dnevnih poslovnih varijanti do večernjih, izaberite tamne traperice bez poderanih detalja ili aplikacija.

2. Odjevni komadi ukrašeni perjem

Nakon duge vladavine resica i volana stiže nam perje. Ovaj neobični, ali iznimno efektni dodatak dat će dašak dramatičnog glamura svakom odjevnom komadu. U odjeći s perjem sigurno nećete proći neprimijećeno.

3. Odjeća, cipele ili dodaci boje lavande

Poznate svjetske modne kuće lansirale su čitav niz odjevnih komada u ovoj nježnoj boji, stoga ne čudi da je ona našla svoje mjesto u kolekcijama komercijalnih modnih brendova poput Zare. Boja lavande svakako će obilježiti proljetnu modnu sezonu.

4. Ukrašene salonke

Kada je u pitanju ovaj klasični model ženske cipele, sklonije smo birati jednostavnije i jednobojne modele koji se uklapaju u sva modna izdanja. Međutim, u nadolazećim sezonama tražit će se šarene salonke sa zanimljivom teksturom i aplikacijama koje ovu cipelu pretvaraju u upečatljiv modni dodatak.

5. Šarene prugice

Pruge su „in“, ali zaboravite na neutralne varijante i prepustite se šarenilu. Bez obzira na to tražite li osnovni komad poput majice ili pulovera ili pak dodatak, šarene pruge sjajan su izbor.

6. Baloneri

Teško je zamisliti proljeće bez balonera, a klasični Zarini modeli u bež nijansi iznimno su popularni kada stignu topliji dani.

7. Komadi sa šljokicama

Još se uvijek ne nazire kraj njihovoj popularnosti, stoga slobodno investirajte u neki odjevni komad s dodatkom blještavih šljokica.

Haljina sa šljokicama (Foto: Zara) Hlajina sa šljokicama, 149,90 kn (Foto: Zara) Foto: Zara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju