Iznimne pjevačke mogućnosti i talent za pisanje pjesama transformirale su karijeru Nine Badrić u jednu od najuspješnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njen je stav, karizma i modna razigranost, pak, nadahnula brojne žene i oduševila tisuće vjernih obožavatelja. Na dan kada lijepa Nina slavi 44. rođendan prisjećamo se nekih od najčarobnijih izdanja hrvatske dive


Nina Badrić
karijeru je započela još kao devetogodišnjakinja u zboru 'Zvjezdice', a u plodnoj karijeri objavila je sedam studijskih albuma te primila na desetke priznanja i nagrada, uključujući i osam kipića Porina. Svojim modnim stilom, samopouzdanim stavom i upornošću nadahnula je brojne žene i obožavatelje.

Ženstvenost je zaštitni znak Nininog modnog stila – bez obzira nosi li glamurozne haljine hrvatskih i stranih modnih dizajnera, ili se odijeva u casual komade koje svaka žena ima u svom ormaru. Odjeću obično sparuje s cipelama visokih potpetica kojima produljuje figuru i naglašava tjelesne adute.

U našoj fotogaleriji pogledajte sedam čarobnih izdanja Nine Badrić, koja danas slavi 44. rođendan.


Povodom svoga rođendana, Nina Badrić podijelila je s nama malo životnih mudrosti i pokoju lekciju. Pjevačicu smo, baš kao što glasi naziv njenog aktualnog singla 'Dani i godine', upitali što su je dani i godine njenoga života naučili. U videu pogledajte što nam je Nina odgovorila:



A sada malo darivanja! U igri darivanja tri čitateljice mogu osvojiti DVD 'Nina Badrić - Ljubav za Ljubav live' snimljen na Nininom koncertu 14. veljače 2005. godine koje daruje Aquarius Records. Odgovorite na pitanje te odgovor zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) pošaljite na adresu zadovoljna@novatv.hr. Imena dobitnica objavit ćemo u ponedjeljak 11. srpnja.

Pitanje glasi:

Kako se zove aktualni singl Nine Badrić?

Sretne dobitnice su: Tea Pavlović, Maja Glavaš i Sanja Sakač.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju