Odlična glazba, svježi zrak, plesanje na travi pod zvjezdanim nebom, provod za najljepšu uspomenu - sezona festivala na otvorenom kreće. Kako biste na koncertima uživali što opuštenije dobro je znati koje proizvode preparativne kozmetike trebate imati u torbici

Sati uživanja u svirkama uživo omiljenih izvođača vrhunski su gušt, no nježnijem spolu ponekad stvara problem nedostatak toaleta gdje bi se mogle osvježiti. Dobra je vijest da sve što vam za to treba možete ponijeti u torbici. Evo što bi se u njoj trebalo naći kako biste što opuštenije i bezbrižnije guštali na festivalu:

Cjelodnevnu suhoću i svježinu kože pazuha pružit će vam deodorant Nivea Deo Powder Touch

1. Labello – štit će vaše usne od suhoće i osvježiti ih te vam tako pružiti ugodniji osjećaj.

2. Vlažne ili baby maramice – neizostavan su pomagač za higijenu ruku kada ne možete do lavaboa, a njima možete osvježiti i kožu vrata.

3. Deodorant - svatko želi ispod pazuha suhu, svježu i nježnu kožu  cijeli dan, a to će vam pružiti deodorant Nivea Powder Touch.

4. Krema za sunčanje – koncerti na festivalima počinju već za dana pa je neophodno zaštititi se od štetnih sunčevih zraka.

5. Gumica za kosu – i kada želite imati raspuštenu kosu dobro je sa sobom imati gumicu u slučaju da vam kosa zasmeta ili vam postane vruće.

6. Termalna voda u spreju – pošpricajte jednom, dvaput po licu i u trenu ćete se osjećati preporođeno i čisto. Možete je koristiti i za osvježavanje i hlađenje bilo kojeg drugog dijela tijela.

7. Krema za ruke – zbog stalne izloženosti zraku i njihova korištenja ruke se brzo suše pa ih redovito mažite hidratantnom kremom kako bi ostale meke i njegovane.




 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju