Dodirivanje usnama i jezikom jedna je od najljepših i najintimnijih stvari koje možete podijeliti s partnerom. Ujedno riječ je i o najugodnijoj aktivnosti koja se može vježbati, a uz malo volje i truda dovesti do savršenstva. Evo što biste svakako trebali izbjegavati dok se ljubite

1. Previše sline
Dobar poljubac je vlažan, no partneri koji preplave vaša usta slinom, sve su samo ne romantični. Previše sline oko usta i u samoj usnoj šupljini splasnut će želju među partnerima, a nikako je neće povećati.

2. Gušterov jezik
Znate ono kada gušter isplazi svoj dugi jezik iznenada kako bi uhvatio plijen? Tko god je ovaj potez preuzeo iz životinjskog svijeta nije shvatio da isti ne doprinosi kvaliteti ljubljenja. Pogotovo ako suhim jezikom nasumce dodirujte točke oko usana bez smisla i ritma.

3. Loš zadah
Ništa ne uništava strast među partnerima kao poljubac s lošim zadahom. Bez obzira je li riječ o češnjaku kojeg ste konzumirali neposredno prije ljubljenja, ili nekom drugom izvoru neugodnog mirisa, svakako ga uklonite na odgovarajući način prije nego što se približite osobi svojih snova.

Previše sline, pregresivan jezik i loš zadah samo su neke od stvari koje ne želimo osjetiti u svojim ustima dok se ljubimo.

4. Otvorene oči
Izmjena francuskih poljubaca s otvorenim očima definitivno nije scenarij iz romantičnih holivudskih filmova. Naprotiv, uhvatite li partnera kako vas (intenzivno) gleda dok se ljubite, otkriće će izazvati nelagodni osjećaj. Želite li gledati u partnera, radije prekinite poljubac i 'bacite' na nježna milovanja.

5. Prejako stenjanje
Poljubac može biti odlično zagrijavanje za strastveni seks, i normalno je da tijekom ljubljenja jedan ili oba partnera počnu lagano uzdisati. No ako kopirate zvučnu kulisu iz pornografskih filmova nakon prvog dodira usana kako bi uzbudili partnera, vjerojatno ćete postići suprotan učinak.

6. Jezik u grlu
Nitko ne želi osjetiti jezik koji se zabija u grlo. Ne samo da je ova vrsta aktivnosti opasna, jer može zaustaviti prodor kisika u ostatak tijela, već je i vrlo neprivlačna za primatelja poljupca. Uostalom s jezikom je bolje biti stidljiv, nego previše agresivan.

7. 'Sudar' zubi
Budimo realni, sudaranje zubima događa se i najboljima. No ako forsirate agresivno sudaranje sjekutića iz strastvenih pobuda, izgledno je da ćete završiti kod zubara, bez podrške bolje polovice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju