Lepršave, udobne trapezice sinonim su slobode, nesputanosti i praktičnosti koje želimo osjetiti za toplih dana u godini. (Još) jedne trapez-hlače uvijek dobro dođu garderobi, a možda se među sedam modela koje smo izdvojili u fotogaleriji nalazi baš onaj koji će biti odličan dodatak vašem ormaru.

Galerija Hlače trapez-kroja iz trgovina - 8 Hlače trapez-kroja iz trgovina - 5 Hlače trapez-kroja iz trgovina - 2 +3 Zara, 399,90 kn Obnovite li svoju garderobu s običnim crnom trapezicama, sigurno nećete pogriješiti. Ove univerzalne hlače mogu se kombinirati na mnoštvo načina, a uz to figuru čine vizualnom vitkijom i izduženijom.

Trapez hlače najbolje pristaju uz obuću na platformu ili na visoku potpeticu

U trgovinama smo pronašli i prekrasne crno-bijele trapezice stvorene za šik i elegantne stajlinge te jedne šarene idealne za opuštene šetnje po lijepom vremenu i za slobodno vrijeme.

Trapez-hlače najbolje pristaju uz obuću na platformu ili na visoku potpeticu, dok je ravne cipele bolje izbjegavati jer trapezice uz takvu obuću neće izgledati maksimalno efektno. Trapezice jednostavno ne "trpe" ravni đon. Pogledajte i 10 modela platformi u kojima noge izgledaju odlično.

Kakve smo modele trapezice cjenovnog ranga od 149,90 do 945,65 kuna pronašli u trgovinama, provjerite u fotogaleriji.
Hlače trapez-kroja iz trgovina - 5 Topshop, 272 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju