I dok na crvenom tepihu uvijek igra na eleganciju i glamur Jennifer Lopez na sceni se pretvara u seksi tigricu. To je potvrdila na dodjeli nagrada Bilboard Awards gdje je u istom danu uz pomoć stajlinga i šiški poput kameleonke pokazala dva potpuno različita lica

Usko, kratko i seksi bio je odabir Jennifer Lopez za nastup na spektakularnoj večeri na kojoj su odana priznanja glazbenim zvijezdama. J.Lo se na pozornici pojavila u žarko crvenom svjetlucavom kombinezonu ukrašenom perjem uz koji je iskombinirala ultravisoke čizme u istoj boji ukrašene zakovicama.

>> A koje šiške pristaju vašem licu?

Jennifer Lopez je gustim, stepenastim šiškama potpuno promijenila izgled

No sim seksi kostima u prvom se planu našla i njezina nova frizura. Guste, stepenaste šiške savršeno su se uklopile uz srcoliki oblik lica lijepe pjevačice pa čak i kada su razbarušeno letjele na sve strane u ritmu njenih divljih plesnih pokreta.

>> Jennifer Lopez pokazala tijelo bez mane

No kada su se svjetla pozornice ugasila Jennifer se u trenu transformirala u glamuroznu divu. Uska haljina sirena kroja otvorenih leđa i zavodljivog dubokog dekoltea, ukrašena tisućama zlatnih ljuskica savršeno se stopila uz njezinu njegovanu figuru pješčanog sata.

Elegantnom stajlingu pjevačica je prilagodila i frizuru pa divljim šiškama više nije bilo niti traga, a na njihovo mjesto došla je jednostavna, ispeglana kosa počešljana na razdjeljak.

Što bolje pristaje Jennifer Lopez?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju