Modni brend UGG predstavio je svoju novu kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016. godine u kojoj se nalazi nekoliko zanimljivih noviteta

Brend UGG 1978. godine osmislili su Brian Smith i Doug Jensen. Smith, rodom Australac, obožavao je obuću od ovčje kože kakva se nosila u njegovoj domovini odlučio se upustiti u proizvodnju čizama koje su 20 godina kasnije pokorile svijet.

Kada je slavna američka voditeljica Oprah Winfrey u svojoj emisiji priznala da obožava Uggsice i svojoj publici podijelila 350 pari, njihova popularnost narasla je do te mjere da su se pojavile čak i u cijenjenom modnom magazinu Vogue.

Gotovo četiri desetljeća nakon što su UGG modeli pokorili svijet poznati brend predstavlja novi klasik koji će zasigurno zavladati modnim svijetom, a u pitanju je čizma koja spaja inovativnu tehnologiju otpornu na vodu i prljavštinu.

Vijest koja će oduševiti zaljubljenice u UGG svakako je činjenica da je novi model klasičnih Uggsica lakši od dosadašnjih, ali i dalje zadržava oblik po kojem je prepoznatljiv.

U novoj kolekciji možete naći i UGG čizmice 'Analise' s potpeticom od 7.6 centimetara. U galeriji pogledajte još modela iz jesensko-zimske kolekcije poznatog brenda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju