Slavna britanska pjevačica Adele rijetko daje intervjue pa svaki njezin javni istup plijeni pažnju javnosti. Ovaj put oduševila je žene diljem svijeta jednom izjavom o depilaciji

U najnovijem intervjuu za američki magazin Vanity Fair britka i duhovita Adele još jednom je dokazala da nema dlake na jeziku.

Mega popularna britanska pjevačica ne daje često intervjue, a kada se na to odluči uvijek je maksimalno iskrena što njezini obožavatelji itekako cijene.

Ovaj put nasmijala je i žene i muškarce svojom izjavom o depilaciji. Naime, uoči velikog koncerta u losanđeleskom Staples centru, novinarki Lisi Robinson prvo je priznala da je tjednima čekala ženu koja joj sređuje obrve, a zatim i da je prvi put nakon mjesec obrijala noge jer misli da bi fanovi u prvim redovima mogli vidjeti njezine dlačice kada će uspinjati prema pozornici.

Kada ju je Lisa upitala smetaju li njezinom partneru Simonu Koneckiju neobrijane noge, Adele je ispalila: 'On nema izbora. Neće meni ni jedan muškarac govoriti da brijem je**** noge. Neka briju svoje'.

UVIJEK ISKRENA I OTVORENA

Za one koji ne prate Adele ovo je možda neobično i neočekivano s obzirom na to da je poznato kako slavne dame uglavnom preferiraju potpuno uklanjanje dlačica s tijela u svakom trenutku, ali Adele se takvim stvarima ne zamara. Njezina izjava odmah je postala hit na društvenim mrežama, a posebno su joj se obradovale žene.

Bravo kraljice, tako treba! Svima nam je puna kapa britvica i voska, napisala je jedna obožavateljica, a druga komentirala kako je vrijeme da se 'žene prestanu opterećivati dlačicama na tijelu jer one nisu ništa neprirodno'.

Ovo nije prvi put da Adele otvoreno razgovara o svojim dlačicama. Uvijek duhovita, iskrena i spremna na zezanciju s obožavateljima, na jednom koncertu održanom početkom godine otkrila je kako joj je tijekom trudnoće narasla brada kojoj je čak dala nadimak.

Imala sam toliko testosterona u trudnoći da mi je narasla brada. Tek sam je sinoć podšišala. Ovo nije šala. Ovo je istina. Stvarno imam bradu, ali ponosim se njom. Zovem je Larry, rekla je Adele i nasmijala obožavatelje.

Pogledajte koje još slavne žene često zaborave na britvicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju