Kvalitetne traperice jedna su od najboljih stvar u koje možete uložiti kada je u pitanju garderoba. One su svestrani modni klasik koji nikad ne izlazi iz trenda.

Galerija Adriana Ćaleta-Car Spoj sakoa i traperica na zagrebačkoj špici - 4 Spoj sakoa i traperica na zagrebačkoj špici - 3 +2 Spoj sakoa i traperica na zagrebačkoj špici - 2

Traperice mogu biti dio ležernih, al i elegatnih modnih izdanja. One su komad koji se može nositi s raznim komadima iz ormara, a kada su u pitanju jesenske kombinacije s trapericama jedan modni spoj posebno je popularan.

Radi se o kombinaciji traperica i sakoa koja je pravi predstavnik jesenske elegancije i koju često viđamo i na hrvatskim ulicama. Nekoliko izdanja sa zagrebačke špice koja to potvrđuju možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Ovaj spoj s razlogom ima vojsku obožavateljica, a među njima je i Adriana ćaleta-Car.

Lijepa pravnica na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u tako jednostavnoj kombinaciji s kojom nikad nećete pogriješiti.

Adriana je spojiila sivi sako predimenzioniranog kroja s plavim trapericama koje imaju efektne detalje na koljenima i donjem dijelu nogavica. Ispod sakoa je nosila crni top i upečatljivi broš.

Kombinaciju je upotpunila crnom prošivenom torbicom modne kuće Chanel i sunčanima naočalama.

Tako elegantne: Pet kombinacija s trapericama u kojima želimo provesti jesen Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno Tvid i traper su savršen par Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija +7 Kombinacija traperica s balonerom

Mama iz centra Zagreba: Traperice s perjem i baršunaste štikle za tako šik izdanje Street style mama iz centra Zagreba - 5 Street style mama iz centra Zagreba - 7 Street style mama iz centra Zagreba - 4 +5 Torba modne kuće Saint Laurent, model Icare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju