Amal Clooney bila je gošća na dodjeli nagrada The Prince’s Trust Awards u Londonu čiji je pokrovitelj britanski princ Charles. Jedna od uručenih nagrada nosi i ime Amal Clooney, a dodjeljuje se u znak potpore osnaživanja žena.

Galerija Amal Clooney na dodjeli nagrada The Prince's Trust Awards - 3 Amal Clooney na dodjeli nagrada The Prince's Trust Awards - 6 Amal Clooney na dodjeli nagrada The Prince's Trust Awards - 1 +3 Amal Clooney i princ Charles

Nagrada Amal Clooney Women’s Empowerment Award, čije dobitnice bira Amal osobno, ove godine dodijeljena je Pakistanki Tanzili Khan, autorici i aktivistici koja je pokrenula Girlythings.pk, organizaciju koja osigurava potrepštine za menstrualnu higijenu ženama u potrebi, a Khan je i zagovarateljica prava osoba s invaliditetom u svojoj zemlji.

Nagradu Amal Clooney Women’s Empowerment Award dobila je Pakistanka Tanzila Khan Amal Clooney i princ Charles uručili su nagradu Pakistanki Tanzili Khan (Foto: Profimedia)

Tanzili su nagradu uručili princ Charles i Amal Clooney koja je izgledala vrlo elegantno u haljini s krupnim cvjetnim uzorkom. Uska haljina bez naramenica maksi dužine sašivena je od materijala s crvenim cvjetnim dezenom na bijeloj podlozi te je stegnuta u struku čime je vitka linija odvjetnice za ljudska prava još više došla do izražaja.

Slika nije dostupna Amal Clooney: Traperice koje sjajno pristaju ženskim figurama i XS i XL veličine

Slika nije dostupna Amal Clooney: Odrezane traperice koje dobre štikle vole više od tenisica

Uz ženstvenu kreaciju Amal je nosila klasične bijele salonke, a stajling je upotpunila s bijelom clutch torbicom i decentnim nakitom.

Amal Clooney na dodjeli nagrada The Prince's Trust Awards - 2 Amal Clooney nosi maksi haljinu s krupnim cvjetnim uzorkom i bijele salonke (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju