Amal Clooney uvijek privlači pažnju odjevnim kombinacijama – bez obzira prati li svojeg supruga i pozira u raskošnoj dizajnerskoj kreaciji na crvenom tepihu, ili žuri na sud u poslovnom odijelu.

Galerija Amal Clooney u ležernom izdanju Amal Clooney rijetko kad nosi tenisice u javnosti Ležerno izdanje za zračnu luku Amal Clooney +4 Amal Clooney

Amal Clooney izgradila je stil kojim dominiraju elegantni komadi odjeće i cipele s visokom potpeticom. U njezinoj kolekciji nalaze se štikle brojnih poznatih dizajnera i modnih kuća – od Manola Blahnika i Giambattiste Vallija do Versacea, Valentina i Prade.

U privatnim trenucima, pak, odvjetnica za ljudska prava nosi ležernije komade koje većina žena ima u svojim ormarima. Nedavno je snimljena u jednom takvom izdanju na aerodromu u Los Angelesu dok je silazila s privatnog zrakoplova u društvu članova najbliže obitelji.

Ležerno izdanje za zračnu luku Amal Clooney Ležerno izdanje za zračnu luku Amal Clooney (Foto: Profimedia)

Za vožnju zrakoplovom odabrala je udobnu i klasičnu kombinaciju sastavljenu od traperica zvonolikih nogavica, crne majice i kožnate jakne.

Točnije, odabrala je rebrastu majicu s zlatnim gumbićima i kratkim rukavima iz nove kolekcije Stelle McCartney, a sparila je s ženstvenim modelom jakne u ružičastoj boji.

Amal Clooney rijetko kad nosi tenisice u javnosti Amal Clooney rijetko kad nosi tenisice u javnosti (Foto: Profimedia)

Na nogama je nosila obuću u kojoj se rijetko kada viđa u javnosti – tenisice. Odabrala je vrlo popularan model kožnatih crnih tenisica s bijelom ravnom potplatom koja se vrlo lako mogu kombinirati za dnevne i večernje kombinacije.

Izdanje je s nekoliko upečatljivih komada nakita, s crnom torbicom ukrašenom srebrnim detaljima i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih tenisica po uzoru na Amal Clooney.

Deichmann tenisice, 225,96 kn Deichmann tenisice, 225,96 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju