Ana Ivanović i Marija Šarapova uspješne su tenisačice koje obje nastupaju na teniskom turniru Australian Open koji se trenutno održava u Melbourneu. Osim svojim teniskim uspjesima, Ana i Marija puno pažnje privlače i svojom ljepotom i atraktivnim izgledom, a obje vole i sličan stil odijevanja

Ana Ivanović i Marija Šarapova obje su vrhunske tenisačice, a i vršnjakinje. Rođene su 1987. godine, Ana u studenom, a Marija u travnju, no sportski uspjesi i godište nisu jedino što spaja ove dvije lijepe sportašice koje nastupaju na teniskom turniru Australian Open koji se trenutno održava u Melbourneu.

Ana Ivanović i Marija Šarapova za mnoga pojavljivanja u javnosti izvan teniskog terena vole odjenuti kratko i pokazati čvrste, utrenirane noge

Naime, Ana i Marija vole sličan stil odijevanja u kojem prevladavaju kraće suknje jer su i srpska tenisačica i njena ruska kolegica ponosne na svoje čvrste, utrenirane noge.

Za mnoga pojavljivanja u javnosti izvan teniskog terena i Marija i Ana vole odjenuti kratke haljinice, a čak i onda kada se jedna pojavi u tamnijoj kombinaciji (Ana Ivanović), a druga u svjetlijoj (Marija Šarapova) uspoređujući fotografije primijetili smo da obje imaju štikle boje kože.


Kada je riječ o najelegantnijim izdanjima, brineta Ana ipak bira dugu večernju haljinu s visokim prorezom, dok plavuša Marija i dalje bira kratko.

A koja ima zgodnijeg dečka? Izaberite sami! Obje ljube sportaše, Ana Ivanović u vezi je s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a Marija Šarapova ljubi bugarskog tenisača Grigora Dimitrova.

Čije vam se elegantno izdanje više sviđa?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju