Angelina Jolie i njezin suprug Brad Pitt polako se pripremaju za veliki događa - premijeru zajedničkog filma 'By the sea' koja će zasigurno uzburkati medije. Popularna glumica pojavila se na specijalnoj projekciji filma, a za ovu priliku odabrala je vrlo jednostavnu kombinaciju s jednim vrlo zanimljivim detaljem


Angelina Jolie
u javnosti se pojavila u jednostavnoj, pastelno plavoj haljini dugih rukava, ukrašenoj tek pokojom faldom i zlatnim remenčićem oko struka.

Iako je sprijeda haljina izgledala vrlo neupečatljivo i pomalo monotono, prava zanimljiva priča odvijala se na leđima lijepe glumice.

Naime, stražnja strana haljine umjesto zatvorenih leđa imala je prorez poput dubokog dekoltea koji je sezao gotovo do struka, a koji je otkrio komadić gole kože glumice ukrašen krupnom tetovažom.

I jednostavan remen sa stražnje je strane bio puno zanimljiviji jer ga je krasila kopča u obliku cvijeta, ukrašena narančastim kamenčićima. Uz elegantnu haljinu Angelina je iskombinirala decentne salonke boje pudera i svjetlo smeđu torbicu koju je nosila ispod ruke.

U galeriji fotografija pogledajte elegantna izdanja Angeline Jolie.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju