Angelina Jolie na crvenom tepihu često nosi štikle s vrtoglavom potpeticom, no u privatnom životu prednost daje udobnosti te najčešće poseže za natikačama i sandalama ravnog tankog đona u kojima se žene osjećaju kao da nose šlapice.

Galerija Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 2 Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 3 Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 4 +1 Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 1

Baš zato iznenadila je mnoge modne kritičare, kad je nedavno snimljena u ranojutarnjem šopingu po New Yorku.

Američka glumica za ovu je priliku odabrala trendovski model sandala s platformom. Točnije odabrala je sandale Owena francuske modne kuće Chloé.

Sandale Owena imaju otvorene prste i petu te predstavljaju razigrani kontrast tekstura, boja i materijala.

Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 3 Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 3 (Foto: Profimedia)

Zdepasta, ali lagana gumena potplata nadovezuje se na podlogu od prirodnog pluta te završava s mekanim gornjim dijelom napravljenim od teleće kože.

Zlatni metalni okovi dodaju dašak profinjenosti ovom komadu obuće za svakodnevno nošenje, a remen s kopčom jamči da će sandala savršeno pristajati i stajati na mjestu.

Sandale Owena modne kuće Chloé, 980 eura Sandale Owena modne kuće Chloé, 980 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Angelina Jolie je sandale Owena kombinirala uz lepršavu maksi haljinu koja je sakrila njezinu ženstvenu siluetu, a preko ramena prebacila laganu jaknu na kopčanje u nježnoj bež boji.

Angelina Jolie u lepršavoj bijeloj haljini koja može proći i kao vjenčanica Angelina Jolie Angelina Jolie sa sinom na svečanoj večeri u Bijeloj kući Angelina Jolie sa sinom na svečanoj večeri u Bijeloj kući +1 Angelina Jolie sa sinom Maddoxom

Ima ih u više boja: Angelina Jolie u natikačama iz kojih se ovo ljeto ne skida Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 3 Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 1 Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 2 +2 Angelina Jolie u pidžama-odijelu i smeđim natikačama - 4

Izdanje je zaokružila s velikom shopping torbom Voya brenda Senreve te s nekoliko decentnih komada nakita.

Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 4 Angelina Jolie u sandalama Owena modne kuće Chloé - 4 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju