Najomiljenija glumica ženske talijanske publike, koju i domaći gledatelji imaju priliku upoznati u seriji Vendetta na programu Nove TV, bivša je Miss Italije prelijepa Anna Valle. Dok na malim ekranima tumači tajanstvene ženske likove, privatno je Anna vrlo jednostavna što nam je otkrila kroz nekoliko vrlo ženskih pitanja

Crnku naglašenih crta lica, lijepu Annu Valle, krase porculanski ten i upečatljivi veliki osmijeh za koje su uvelike zaslužni jednostavni beauty trikovi. Miran obiteljski život  koji vodi poznata glumica i mama pet godina stare djevojčice Ginevre i 3 godine starog dječačića Leonarda, uvelike je odgovoran za njezin uvijek blistav izgled. 

Sitnice vezane za njegu lica i tijela kao i stil života koji je čini ispunjenom Anna je otkrila za sve obožavatelje popularne serije Vendetta koja se prikazuje na programu Nove TV-e.

Koji vam je ono nadimak?
Macaco. (Tip izrazito prkosne majmunice). To se sjetio moj najbolji prijatelj koji je time želio naglasiti moju maniju da sve oko sebe moram dotaknuti. Osobito u autu, i to često nekoliko puta. Pa, nažalost, često nešto i razbijem. (smije se)

Zapravo ste razapeti između Rima, Milana i Vicenze: gdje vam je najljepše?
Točno, malo ovdje, malo ondje. Ne volim biti stalno na jednome mjestu. Nakon dva tjedna poželim promjenu, da odem drugamo. Dakako, razumije se, sa svojom obitelji. Kovčezi su uvijek spremni, to volim.

Vjenčali ste se samo u općini. Razmišljate li o tradicionalnom vjenčanju?
Razmišljamo o tome. Ne mogu još zamisliti što ću odjenuti, kako ću se našminkati. Nisam poput većine djevojaka koje sanjaju o svadbi. Tek sam sada počela misliti na to.



Narcisoidni muškarci: što mislite o njima?
Ne volim kad je briga za sebe pretjerana. Ne volim vidjeti savršene obrve. No volim njegovana muškarca. Sve je u biti stvar mjere, zar ne?

Po čemu miriše vaš dom?
Zimi po kaminu, ljeti po cvijeću i zelenilu.

Vaš najdraži parfem?
Uglavnom ga ne rabim. Ako da, jedino mi se sviđaju Bulgarijevi Petit i Maman.

Vježbate li?
Naravno! Uvijek sam se barem malo bavila sportom. Trčanje, dizanje utega, rastezanje i plivanje. Ne toliko da povećam mišićnu masu, nego da održim tonus. Kao dijete fascinirala su me tijela balerina klasičnoga plesa, a sad posvećujem dosta vremena pilatesu, onomu klasičnom sa spravama.

Sami se i šminkate?
Za posao nikada. Imam umjetnicu za šminku koja svuda ide sa mnom i volim kad me ona šminka. Volim se i igrati bojama, ali da to sama radim, bila bi grozota.

Svakidašnja njega?
Ujutro očistim lice mlijekom i tonikom, razmažem po licu hidratantnu kremu i lagano je umasiram. Navečer nastojim da ne zaboravim namazati ruke i noge.

Da morate otići na otok sa samo tri stvari, koje biste izabrali?
Hidratantnu kremu, zaštitnu kremu za sunce i kakaov maslac za usnice.

Što ne volite na sebi?

Tamni lak, osobito na nogama.

Tip glazbe koji vam najviše odgovara?
Rock, dapače, emo-rock. I U2.

Hrana i ljepota: što vi jedete?
Znam što mi čini dobro, a što ne. I nastojim se toga držati. Za doručak žitarice, mlijeko i obvezno kava. Za ručak tjestenina na bijelo, samo s rajčicom, a navečer meso ili riba. Pokušavam održati tu ravnotežu. Iako tu i tamo koja čokoladica... Osjet tog okusa teško je potisnuti.

Savjet za ljepotu za vaše obožavateljice?
Izbjegavajte dugo sunčanje i neizostavno štitite kožu.

I tri postporođajna savjeta?
Estetska opuštajuća masaža kao što je ayurveda da bi opet pronašle sebe, odvojiti vrijeme za sebe i svog partnera, osluškivati svoje potrebe, a ne slušati ono što drugi kažu.

U kojem biste filmu voljeli glumiti?
U Bertoluccijevu Plesat ću sama i Zločinačkom romanu ulogu Anne Mouglalis.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju