Antonija Mišura Sandrić redovito privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama koje dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Posljednje izdanje bivše košarkašice jedno je od onih zbog kojeg smo, koliko god da volimo ljeto, pomislili kako jedva čekamo jesen i jesenske modne komade.

Razlog su crno-bijele čizme, popularne kaubojke, koje je Antonija iskombinirala s bijelim kratkim kombinezonom, bijeliM šeširom i malom crnom torbicom koju je prebacila preko ramena.

Kaubojske čizme već su nekoliko sezona veliki hit i dio modnih kombinacija koje redovito viđamo na gradskim ulicama.

Bez imalo sumnje situacija se neće promijeniti ni u razdoblju pred nama. Dame kaubojske posebno vole kombinirati uz lepršave suknje i haljine zbog čega su redovito među prvim komadima obuće koji se vade iz ormara s dolaskom malo hladnijih dana.

Cipele s otvorenom petom idealne su za prijelazno razdoblje I ravne i na petu: 15 cipela stvorenih za prijelazno razdoblje već od 49 kuna

Naravno, slažu se i s drugim komadima iz ormara zbog čega im popularnost ne jenjava već nekoliko godina, a vjerujemo da će vrlo brzo postati nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju